270,00 TL
183,60 TL
%32 indirim
Kazancınız
:
86,40 TL
Tutanak Hakkında Bilgiler
Türü: Türk Edebiyatı Romanları
Sayfa Sayısı: 274
ISBN: 9786051274706
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2012
Nejat Soyer
Nejat Soyer
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Tutanak Kısa Özet

    Her şeyin her şeyi izlediği ve her şeyin korkuyla kontrol edildiği bir ortam.

    Tanıdık geliyor mu?

    Var olduğu andan itibaren her anında sadece korku ve yalanlar ile yönetilen bir dünya. Bilime, yasalara, büyük ideallere, politikaya, sanata, özgürlüğe, aşka, inançlara dayanan ve her gün yenilenerek sunulan korkular. Tekrarlandıkça büyüyen bir labirent gibi hayat.

    Tek umut bir kelimede.

    Korkuları, korkutanları, korkuyla beslenen, gerçekleri yok edenleri ortadan kaldıracak olan bir tek kelime var. Sihirli değil; yalın, her gün karşımızda duran ama gücünü bilmediğimiz bir kelime! O kelime bu kitapta yer almıyor, siz bulacaksınız!

    Adı-sanı belli bir kahraman yok burada, aşk, zaman-mekân, başı-sonu belli bir öykü de yok. Sadece bu kelimeyi bulmak ve yaşamak için her gün yazmak zorunda olan bir yazarın tuttuğu notlar var. Belki çok eski bir mitolojideki masallar ve bir sivrisinek bütün bilgilerinizin yalan olduğunu da fısıldayıverecek. Yalanlarla, korkularla kısıtlanmış duyarsız uykunuza devam edecek misiniz, yoksa

    Bir kelimeyi düşünecek cesaretiniz var mı?

    Nejat Soyer, bir söylentiye göre altı asır önce, diğer söylentiye göre geçen asrın ilk yarısının sonlarında ortaya çıkmıştır. Yarattığı felaketlerle yetinmeyip evlenmiş, iki çocuğu olmuş ve böylece daha çok kişiyi bu felaketlere ortak etmiştir. Kendisi hâlâ daha değişik iklimlerde dolaşırken görülmekte, bütün darbelere rağmen, maalesef inatla yazmaya devam etmektedir.

    Diğer kitaplarının da ortaya çıkmaması için yoğun bir gayret sarf edilmektedir. Nejat Soyer takma adıdır.

  • 2. Hamur

Tutanak Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.