Türk Tarihinde Osmanlı Asırları 2 Cilt Takım

Kubbealtı Neşriyatı Yayıncılık

Samiha Ayverdi

325,00 TL
230,75 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
94,25 TL
Türk Tarihinde Osmanlı Asırları 2 Cilt Takım Hakkında Bilgiler
Türü: Osmanlı Tarihi Kitapları
Sayfa Sayısı: 1882
ISBN: 9799757663521
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2018
satis-icon
Satış Rakamları 19 adet satılmıştır.
Samiha Ayverdi
Samiha Ayverdi
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Türk Tarihinde Osmanlı Asırları 2 Cilt Takım Kısa Özet

    *Bu kitap Türk tarihinin, seyir ve tekamülü ardınca yürüyebildiğimiz ölçüde atılmış bu bir kaç adım,iki büyük Türk devletinin dünya tarihi muvacehesindeki medeni ve içtimai değerlerinin, uzaktan yakından münasebet kurmak vaziyetinde olduğu milletlere ve nihayet dünyaya neler getirdiğini, umûmi çizgileriyle tayin ve tespit edebilmek gayretinin naçiz bir mahsûlüdür.

    Bu yüzden de, başı sonu bilinmeyen tarihdünyası içinde ve bu gökkubbenin altında tahtlar yıkıp zaferler kazanmış veya hezimetler kaybetmiş Türk kavminin binlerce yıllık macerasının bir tarafa koyup, buz incirin birbirine girift ve sıkı sıkıya bağlı iki halkası üstünde bilhassa duracağız: Selçuklu ve Osmanlı İmparatorlukları. Şuna inanmak yerinde olur ki, devrini tamamlamış ve ilmin hafızasına devr olmuş bu tarih realiteleri,vakti geçmiş, vazîfesi tamamlanmış keyfiyetler değildir.

    Belki geleceğin temellerini teşkil ettiği için,cemiyet olarak büyük bir uyanıklık ve şuurlu bir tecessüsle üstünde durmamız gereken gerçeklerdir. Zîra istikbalin kulağına söylenecek söz, gözüne gösterilecek istikamet, vadesini tamamlamış bu tarih hazanesinin derinliklerinde saklıdır.*

  • 2. Hamur

Türk Tarihinde Osmanlı Asırları 2 Cilt Takım Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.