158,00 TL
97,96 TL
%38 indirim
Kazancınız
:
60,04 TL
TT Operasyonu Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 123
ISBN: 9786052886533
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2018
satis-icon
Satış Rakamları 2 adet satılmıştır.
Mustafa Tolga Tokluoğlu
Mustafa Tolga Tokluoğlu
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • TT Operasyonu Kısa Özet

    TT Operasyonu adlı kitap, edebiyatın realite sınırları içerisinde icraasına güzel bir örnek. Her birimizin şahitlik ettiği günlük yaşamdan kesitler sunarken arka planda insan-toplum felsefesi işliyor. Konu olarak da TT Operasyonu, *Kesik* üzerinde sembolleştirilmiş toplumsal bir iç muhasebenin manifestosudur.

    Hakan İlhan Kurt (Şair/Yazar)

    Adalet! Bir zümreye ya da bir kişiye değil, herkese adalet! Sistem adalet getirmiyorsa, adalet kendi sistemini getirmekten beri durmaz. Bir vakit gelir ve her şey bir operasyona bakar : TT Operasyonu mesela…

    Mustafa Bayraktar (Yazar)

    Roman tahayyül sanatı olduğu gibi, gerçeğin de ta kendisidir aslında. TT Operasyonu’nu türdeşlerinden ayıran yanı, var olanı bizzat aktarırken, sorgulamayı ve tahayyül etmeyi okurlarına bırakması.

    Alper Şahin (Yazar)

    Sürükleyici bir kurgu… Güzel bir anlatım… Yapbozun parçaları gibi birbirini tamamlayan olay örgüsü… Klasik demokrasi anlayışının açmazları… Aslında güzel bir dünya, kötülüğü ortaya çıkmadan engellemek ile mümkündür. Önleyemezsek ve kötülük egemen olmaya başlarsa, işler karışmaya mahkumdur.

    Hakan Metin (Yazar)

    Orijinal bir hikaye. Marjinal bir kurgu. Toplumsal vicdanın sorgulanması… Vicdan ve adalet arasındaki sıkışmışlık… Kitap bu arada kalmışlığı sorgulamamıza sebep oluyor. Adalet ve ceza kavramlarını yeniden düşünmemize sebep oluyor.
    Senaryolaştırılması halinde, etkileyici bir film olacağını düşünüyorum.

    Dr. Ceyhun Konak (Yazar)

  • 2. Hamur

TT Operasyonu Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.