Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

Tanrı’ya Verdikleri Adlar

Üretici Liste Fiyatı
300,00 TL
195,00 TL
%35 İndirim
Kazancınız
105,00TL
Parapuan: 195
Alışveriş listeme ekle

Tükendi

Gelince Haber Ver
Tanrı’ya Verdikleri Adlar
Türü : Öykü Kitapları
Kapak : Ciltsiz
Sayfa Sayısı : 208
ISBN : 9786258487749
Basım Yılı : 2021
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Satış Rakamları:72 adet satılmıştır.

Ulusal Sanat Vakfı tarafından bursa layık görülen Anjali Sachdeva ilk kitabı Tanrı’ya Verdikleri Adlar ile 2018 yılında The Story Ödülü’nün uzun listesine girdi, 2019’da ise Chautauqua Ödülü’nü kazandı. Öyküleri The New York Times tarafından *bizimkinde başlayıp başka bir gerçekliğe öyle bir zarafetle ve fantastiği öyle iyi kullanarak geçiyor ki elimizde olmadan inanıyoruz onlara* diye tanımlandı.

 Gittiği yerden dönmeyen eşini bekleyen bir kadın, keşfettiği bir mağarada kayboluyor. Ciğerlerine yerleşen cam parçacıkları nedeniyle güçten düşen bir adam, ona bakan kızının ardından Mısır’a, bir arkeoloji kazısına gidiyor. John Milton, Yitirilen Cennet’i yazarken meleklerle konuşuyor. Boko Haram’ın kaçırdığı iki kadın, erkekleri yönetmenin bir yolunu buluyor. Denizkızları akıl çeliyor ve insanlar mekanik ellerle çalışmak zorunda kalıyorlar.

Anjali Sachdeva’dan Tanrı’ya Verdikleri Adlar her öyküsüyle bambaşka dünyalar kurmayı başaran, gerçekliğin bir adım ötesinden hayatımıza bakan bir kitap.

*Öykülerinden birini bitirince eksiksiz bir hayat yaşamış gibi oluyorsunuz, ardından soluk soluğa bir başka hayatın içine doğuyorsunuz.* –Carmen Maria Machado

*Okuduğum en iyi öykü kitaplarından biri. Her öykü ayrıca dikkat çekiyor.* –Roxane Gay

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.