150,00 TL
115,50 TL
%23 indirim
Kazancınız
:
34,50 TL
Tanık Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Tarih Kitapları
Sayfa Sayısı: 268
ISBN: 9786257647830
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2021
Cemal Duruk
Cemal Duruk
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Tanık Kısa Özet

    Tarihe düşülmüş olan bu söz, kitabın konusudur!
    Bu kitap, tarih biliminin araştırma konusu olan isyanların, devrimlerin, darbelerin, savaşların ve barışların, yıkılan ve yeni kurulan devletlerin oluşmasında; olayların tesadüfi olmadığı tezinden yola çıkılarak, döneme damgasını vurmuş kişilerin ve diğer sesiz/gizli TANIKLARIN ifadeleri, itirafları doğrultusunda hazırlanmıştır.

    İngiltere’nin hangi küresel güçler tarafından ve nasıl işgal edildiği, Amerika’nın Bağımsızlığının arkasındaki güçlerle, İngiltere’yi ele geçiren güçlerin aynı orijinden olduğu ilk bölümde işlenmiştir.

    Ardından metotlarında başarılı olan örgütün, daha büyük planlar yaparak bu kez de Dünya’da bir Küresel Dizyana kalkıştıkları, bu kapsamda Fransa başta olmak üzere tüm Avrupa’da amaçlarına ulaştıkları ortaya koyulmuştur.

    Osmanlı’nın parçalanması ve Rusya’nın dizaynı da dışarıda tutulmamış ve bu olayların diğer olaylarda etkin olan örgüt “İlluminati” ile ilgisi ispatlarlar işlenmiştir.

    Siyonist örgüt olan İlluminati, planlarını uygularken yine Mason Loca’ları ile yakın diyalog halinde oldukları. Geri geldiğinde onları finanse edip, kullandıkları ayrıntıları ile kitapta anlatılmıştır.

    Bu nokta da; bu örgütlerin doğuşu ve gelişimi hakkında bilgiler düzenlenmiş ve okuyucuyla paylaşılmıştır.

    Bu örgütlere büyük hizmetleri olan üyeler ve 33. Dereceden Mason Üstatların itirafları-ifadelerine yer verilerek dönemin önemli olaylarına açıklık getirtmiştir.

    Arka bölümünde ise kitabın muhteviyatı destekleyen EKLER bölümü yer almaktadır. Bu bölümde ise gerek somut örnekler, gerekse ek destekleyici bilgiler hazırlanmıştır. Ayrıca yine kitabın arka kısmında göreceğiniz zengin kaynakçası çalışmanın güvenirliğini pekiştirmiştir.

  • 2. Hamur

Tanık Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.