270,00 TL
183,60 TL
%32 indirim
Kazancınız
:
86,40 TL
Sular Yükselirken Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 270
ISBN: 9786257255301
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2020
satis-icon
Satış Rakamları 13 adet satılmıştır.
Abdullah Kurt
Abdullah Kurt
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Sular Yükselirken Kısa Özet

    Abdullah Kurt

    1944`te Almus`ta doğdu. İlköğrenimini Almus`ta tamamladı. Yıldızeli Öğretmen Okulu`nu bitirdi. İki yıl Kars`ta ilkokul öğretmenliği, Erzurum Eğitim Enstitüsü Edebiyat bölümünü bitirdikten sonra Gaziantep, Hatay ve Mersin`de edebiyat öğretmenliği yaptı. 1992`de emekli oldu. İlk romanı *Sular Yükselirken* 2011`de yayımlandı.

    Bu kitabında, *Aydınların, Anadolu`daki mücadelesini*, *Cumhuriyet`in ışıklarının Anadolu`yu aydınlatamadığını*, *Anadolu insanının ekmek kavgasını*, *Anadolu`nun yüzyıllar süren uykusundan uyanamadığını* anlattı.

    İkinci Kitabı Yarasalar’da:

    27 Mayıs, 12 Mart, 12 Eylül Askeri darbelerinin solu budadığını; aydınları doğradığını; sağı güçlendirerek iktidar yaptığını; son 40–50 yılda nice devrimcilerin asıldığını, nicelerinin işkence gördüğünü, solun gelişmesinin önlendiğini, bugünkü Türkiye’nin böyle bir Türkiye olduğunu, aydınlanma hareketinin önünde kocaman bir *buzdağı* bulunduğunu, bu dağın adının *Devlet* olduğunu anlatmıştı. Yarasalar, yüreği yurt sevgisi ve Atatürk ateşiyle yanıp tutuşan aydınların önünün nasıl kesildiğinin *hikâyesi*dir.

  • 2. Hamur

Sular Yükselirken Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.