110,00 TL
78,10 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
31,90 TL
Suçlu Hakkında Bilgiler
Türü: Fransız Edebiyatı Kitapları
Sayfa Sayısı: 280
ISBN: 9789944717953
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2011
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Magali Wiener
Magali Wiener
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Suçlu Kısa Özet

    Aşk nereye kadar sarıp sarmalıyor, nerede vahşileşiyor?

    Bir bütün olmuştuk. Mükemmel uyum. Her şey yolundaydı. Son derece yolunda. Tam istediğim gibi. Kenara, ağacın gövdesine doğru bıraktım kendimi. Kandan, nefesten, terden boşanmışçasına. Kendimden boşanmışçasına. Küçük, tatlı bir ölüm. Kalbinin kısacık durduğu, sana kendini canlı hissettiren o an. Bana hayat veren rüzgarda titreyerek, uykuya daldım. Gülümsüyordum. Tamamlanmıştım. Erkektim.

    Bir konser. Erkek, hoşlandığı kızın sahnede şarkı söyleyişini zevkle dinliyor. Salınışını, etrafa bakışını, ezgilerin ağzından dökülüşünü. Konser bittikten sonra birlikte dolaşıyorlar, biraz içiyorlar, sohbet ediyorlar. Parka gidip oturuyorlar. Gece geç saatler. Kız biraz sarhoş, çimlere uzanıyor. Üzerinde mini eteği. Erkek onu öpmeye başlıyor. Ona âşık olduğunu hissediyor. Sevişiyor onunla. Mutluluk içinde uyuyor. Sabah uyandığında kızı yanında göremiyor. Eve gidip biraz dinleniyor ve kızı aramaya karar veriyor. Kapı çalışıyor. Polisler, bir kıza tecavüz suçlamasıyla hakkında şikâye olduğunu bildiriyorlar. Birlikte karakola gidiyorlar.

    Parkta yaşanan bir gecenin ardından hayatları paramparça olan iki insan, Magali Wiéner`ın kaleminde adaleti arıyor. Evet ve hayırın sınırı nerede başlayıp nerede bitiyor? Yaşamları derinden sarsan soruların peşinde uzun bir sorgu, bir yanıt arayışı.

  • 2. Hamur

Suçlu Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.