269,00 TL
161,40 TL
%40 indirim
Kazancınız
:
107,60 TL
Su Ve Sabun Hakkında Bilgiler
Türü: Sağlık
Sayfa Sayısı: 304
ISBN: 9786254101373
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2021
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Bonnie Henry
Bonnie Henry
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Su Ve Sabun Kısa Özet

    Koronavirüsle, salgınla, griple ve ölümcül hastalıklarla nasıl savaşılır?
     
    Kuzey Amerika’nın önde gelen halk sağlığı otoritelerinden birinin koronavirüsler, soğuk algınlığı, grip, pandemiler ve ölümcül hastalıklarla savaşmaya dair kapsamlı rehberi, artık kendinizi ve başkalarını COVID-19’dan korumanıza yardımcı olacak yeni bilgiler de içeriyor. 
     
    Alanında öncü bir epidemiyolog (mikrop avcısı) ve küresel COVID-19 koronavirüs salgınına karşı ön cephede savaşan bir halk sağlığı uzmanı olan Dr. Bonnie Henry, hayatının son otuz yılının büyük bir kısmını mikropların izini sürerek geçirdi. Pakistan’da çocuk felcinden Uganda’da Ebola, Toronto’da SARS ve Kuzey Amerika’da H1N1 influenza virüsüne kadar pek çok salgın üzerinde çalıştı. Şimdi de ömür boyu dikkat etmemiz gereken üç basit kuralı anlatıyor: ellerimizi yıkamak, öksürürken ağzımızı kapatmak ve ateşimiz çıktığında evde kalmak. 
     
    Dr. Henry bizi Mikroplar A.Ş.’nin koridorlarında (virüslerden bakterilere, parazitlere ve mantarlara kadar her biriminde) bir gezintiye çıkarıyor ve bize soluduğumuz, yiyip içtiğimiz, arka bahçemizde ve daha uzaklarda yaşayan mikroplarla ilgili doğru ve güncel bilgiler sunuyor. Su ve Sabun mikroplarla dolu bir dünyada sağlıklı kalmak için çok önemli bilgilerle dolu, açıklayıcı bir rehber. 

  • 2. Hamur

Su Ve Sabun Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.