Son Değişikliklerle Okul Öncesi Eğitimi Programı ve Etkinlik Kitabı

Anı Yayıncılık

Kolektif

268,00 TL
233,16 TL
%13 indirim
Kazancınız
:
34,84 TL
Son Değişikliklerle Okul Öncesi Eğitimi Programı ve Etkinlik Kitabı Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Eğitim Kitapları
Sayfa Sayısı: 578
ISBN: 9786051701646
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2018
satis-icon
Satış Rakamları 160 adet satılmıştır.
Kolektif
Kolektif
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Son Değişikliklerle Okul Öncesi Eğitimi Programı ve Etkinlik Kitabı Kısa Özet

    Okul Öncesi Eğitimi Programı* 2013 yılında geliştirme çalışmaları tamamlanarak 2013-2014 öğretim yılından itibaren uygulamaya konulmuştur. Programla birlikte, *Okul Öncesi Eğitim Etkinlikleri Kitabı* da yayınlanmış ve öğretmenlerin hizmetine sunulmuştur. Milli Eğitim Bakanlığı, aile bireylerinin özellikle de anne babaların çocuk yetiştirme becerilerinin geliştirilmesi ve desteklenmesi amacıyla *Okul Öncesi Eğitim Programı İle Bütünleştirilmiş Aile Destek Eğitim Rehberi* (OBADER), çocuklara rehberlik edecek tüm ilgililerin çabalarını organize etmek amacıyla da *Okul Öncesi Eğitimde Rehberlik Programı* yayınlamıştır.


    Kitapta 2012 ve 2013 yıllarında yayınlanan program, etkinlik kitabı, aile destek rehberi, rehberlik programı ve yönetmelik okuyucunun bir arada bulacağı şekilde genişletilmiş ve yenilenerek bir araya getirilmiştir.


    Bu kitap, Milli Eğitim Bakanlığı’nın yayınladığı programlar ile Okul Öncesi Kurumları Yönetmeliğinin bir araya getirilmesiyle oluşturulmuş bir derlemedir. Hedef kitlesi öncelikle okul öncesi eğitimi ile ilişkili eğitim gören öğretmen adayları ile okul öncesinde görev yapan öğretmenlerdir. Ayrıca, kitabımızın anne babalara da yararlı olacağı umulmaktadır.

  • 1. Hamur

Son Değişikliklerle Okul Öncesi Eğitimi Programı ve Etkinlik Kitabı Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.