220,00 TL
160,60 TL
%27 indirim
Kazancınız
:
59,40 TL
Siyon Liderlerinin Protokolleri Hakkında Bilgiler
Türü: Tarih Araştırma ve İnceleme Kitapları
Sayfa Sayısı: 304
ISBN: 9786054977505
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2015
satis-icon
Satış Rakamları 73 adet satılmıştır.
Sergei Aleksandrovich Nilus
Sergei Aleksandrovich Nilus
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Siyon Liderlerinin Protokolleri Kısa Özet

    3. Protokol " Yahudi olmayanların ölmesini istiyoruz."

    6. Protokol *Yakında büyük servet havzaları haline gelecek olan tekeller kurmaya başlayacağız. Yahudi olmayanların büyük servetler bile bunlara dayanamayacak ve siyasi mahvoluşun ertesi günü devlet kredileri ile birlikte batıp gideceklerdir.

    4. Protokol "bize karşı olan her şeyi ortadan kaldırmayı kendimize görev edineceğiz. Bu amaçla, krallığımızı kurmamıza çeşitli silahlarla karşı koyan herkesi merhametsizce katledeceğiz."

    Bunları yazan ya bir cani, ya da bir çılgın. Ancak, bir cani ya da çılgın için olağanüstü bir başarı!... Eğer bu fikirlerin gerçekten tek bir beyinden çıktığını düşünürsek, yazarın ne bir cani, ne bir çılgın, fakat adanmışlık duygusu ve imanın önderlik ettiği bir beyin olduğu ortaya çıkıyor. Hayal olabilmesi için korkunç derecede gerçek, kurgu olması için son derece mükemmel. 

    10. Protokol Siyasette dış görünüş. Alçaklığın dehası. Coup d etat (Hükümet darbesi) nin vaadi. Evrensel oy kullanma hakkı. Kibirlilik. Mason liderler. Masonluğun yol gösterdiği dehalar. Gelenekler ve görevleri. Liberalizm zehri. Anayasa. Cumhuriyetler çağı. Başkanlar; Masonların kuklaları. Başkanların sorumlulukları. Masonluk; kanun yapıcı güç. Yeni Cumhuriyetçi Anayasa. Masonik Despotizme geçiş. Tüm dünyanın efendisinin ilan edileceği an. Hastalıklar aşılamak ve Masonluğun diğer hileleri.

    "Dünyada Yahudi ırkından daha gizemli, daha ölümcül ve daha ilginç bir başka ırk daha yoktur."

    - Yahudi Dr. Oscar Levy. 

    "Protokoller" 1905 yılında Rusya`da ortaya çıktığında, artık herkes, hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını biliyordu. Ve öyle de oldu.Tüm dünyada mutlak Yahudi hükümdarlığı amacı güden "Protokoller", beraberinde cinayetleri, sürgünleri, ihanetleri, tuzakları, yalanları ve kaçınılmaz olarak kan ve gözyaşını getirdi. "Protokoller"i kim kaleme aldı? Nerede ve ne zaman ilan edildi? Neden Rusya`da ortaya çıktı? Rus Devrimi`nin altında yatan gerçek, "Protokoller"mi? Sergius Nilus`un dediği gibi, Siyonizm`i temsil eden sembolik yılanın Kudüs`e dönmeden önce uğrayacağı son durak İstanbul mu?
    "Esrarengiz" bir yolculuğa çıkmaya hazır olun!

  • 2. Hamur

Siyon Liderlerinin Protokolleri Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.