90,00 TL
65,70 TL
%27 indirim
Kazancınız
:
24,30 TL
Siyah Nefes Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 344
ISBN: 9786057936318
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 18 adet satılmıştır.
C. Fırat İzgi
C. Fırat İzgi
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Siyah Nefes Kısa Özet

    İnsan, hayatının en büyük hatalarını yol ayrımlarında yapar. En büyük hataların yol ayrımındaki tabeladaysa, `Bir kereden bir şey olmaz,` yazar.

    Batuhan on sekiz yaşında, karakteri ve yakışıklılığıyla herkese kendini sevdiren bir gençtir.

    Annesi ve babası o henüz çok küçükken ayrılırlar. Üvey annesi Asu`yla anlaşamadığı için de Adana`nın tarihi semtlerinden biri olan Tepebağ`da, annesinin hatıralarıyla dolu bir evde anneannesi Pakize Hanım`la yaşamaya başlar.

    On sekiz yaşına bastığında yaşadığı bir olay onu derinden etkileyerek tüm hayatını altüst eder.

    Ailesi, dostları ve aşkı arasındaki döngüde bir yol ayrımına gelir ve tercih ettiği yoldaki tabelada `Bir kereden bir şey olmaz` yazmaktadır. Bağımlılıkla ölüm arasındaki bu yolculukta uyuşturucunun acımasız yüzüyle tanışır.

    C. Fırat İzgi, `Kelebek Ömrü Kadar Aşk` kitabının devamı olan `Siyah Nefes` isimli romanında, uyuşturucunun pençesine düşmüş gençlerin bağımlılığa doğru ilerleyişlerini anlatırken, uyuşturucunun karanlık dilini, kötü karakterini, insanı zamanla yalana, çalmaya, fuhşa, intihara sürükleyişini, uyuşturucu bağımlılığının insanoğlu üzerindeki fiziksel ve acımasız etkilerini anlatıyor.

    Bu roman, tüm ebeveynlerin ve gençlerin okuması gerenken, yol gösterici niteliğinde ve ibretlik öykülerle bezenmiş bir roman. Bitirdiğinizde, bağımlılara ön yargıyla baktığınız için kendinizi sorgulayacak ve etkisinden uzun süre kurtulamayacaksınız!

  • 2. Hamur

Siyah Nefes Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.