110,00 TL
60,50 TL
%45 indirim
Kazancınız
:
49,50 TL
Sıra Sende Hakkında Bilgiler
Türü: Roman ve Öykü Kitapları
Sayfa Sayısı: 120
ISBN: 9786256989153
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2023
satis-icon
Satış Rakamları 61 adet satılmıştır.
Amanda Li
Amanda Li
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Sıra Sende Kısa Özet

    Pek çok çocuk kitabının yazarı ve editörü Amanda Li’nin kaleminden hayatları boyunca karşılarına çıkan zorluklarla yılmadan mücadele eden ve dünyayı değiştiren 28 olağanüstü çocuğun öyküsü. Sıra Sende, 2020 yılında İngiltere’deki genç okurların katılımıyla BBC’de yayınlanan Blue Peter programı tarafından verilen Blue Peter Kitap Ödülü’nün sahibi oldu.
     
    Çizer koltuğunda pek çok farklı alandaki başarısıyla dikkat çeken ve renklerden ilham alan Amy Blackwell’in oturduğu Sıra Sende çizimleri ve tasarımıyla da genç okurun dikkatini çekecek nitelikte.
     
    Bu kitapta çocuk haklarını canı pahasına savunanlardan her türlü zorbalıkla mücadele etmek zorunda kalanlara kadar pek çok sıradışı hikâyeye tanık olacaksınız. Her biri zor şartlar altında büyüyüp kendisine, çevresine ve dünyaya yön vermiş tam 28 çocuk. Genç yaşında körlerin de okuyabilmelerini sağlayacak alfabeyi keşfeden Louis Braille’dan kızların ve tüm çocukların okuma hakkını savunan Malala Yusufzay’a; yakın zamanda kaybettiğimiz efsanevi futbolcu Pelé’den geçirdiği kazaya rağmen hayata tutunan ve en mühim eserlerinin ilhamını hasta yatağında alan Frida Kahlo’ya pek çok benzersiz hayat hikâyesine şahit olacaksınız. Bununla da kalmayacak kendi kahramanlık hikâyenizi yazacaksınız. Kitapta bulacağınız tavsiyeler, ipuçları ve yönlendirmeler sayesinde siz de karşınıza çıkan zorluklarla daha kolay başa çıkabilecek, dünyaya nasıl fayda sağlayabileceğinize dair fikir yürütebileceksiniz.
     
    “Okunabilirlik ve çeşitlilik açısından öne çıkıyor. Gemici düğümü atmadan liderlik becerilerine kadar neyin nasıl yapılacağını anlatan ve harika ipuçları içeren bir eser. Anlatılan hayatların her biri birbirinden etkileyici ve hepsi de genç okuyucuları teşvik ediyor.” -Guardian

  • 2. Hamur

Sıra Sende Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.