200,00 TL
142,00 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
58,00 TL
Şeytan Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 400
ISBN: 9786051431468
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2021
Muammer Yüksel
Muammer Yüksel
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Şeytan Kısa Özet

    Bir kadının bir erkeğe cinsellikte yapabileceği en büyük ihanet nedir? Ve erkek neler yapmıştır bunu hak etmek için?

    Murat ve Hande psikiyatristtir ve sevgilidirler. Mutlu ilişkileri Melis’in onların arasına girmesiyle değişir; Murat’ın profesyonel olarak başladığı seanslar kısa zamanda en karanlık korku ve tutkuların girdabında hepsini boğacak bir hale dönüşür.

    Murat çaresizlik içinde, bir dönem danışmanlığını yaptığı kesik penis cinayetlerini halen araştıran Salim komiserden yardım istediğinde çözüme bu kadar yakın olduğunu bilmiyordu. Ve Melis artık en büyük düşmanı ve en büyük arzusu haline dönüşmüş durumdaydı.

    Muammer Yüksel bu kitabında psikosomatik bir baş ağrısını araştırma adına başlayan basit bir analiz sürecini, kötü yönetilmiş seanslarla şekillenen ölümcül tutkuları ve ardına saklanan seri cinayetleri anlatmaktadır.

    "Hazırım," dedi. Elini uzattı. Silahı benden aldı. Sonsuza dek yaşayacağına güveniyordu değil mi?

    Bu bir hata işte. Şeytana kim güvenebilir? Kim söyleyebilir ki o dosttur ve sırtımızı döndüğümüzde bize ihanet etmez? Ve şeytana tutsak olan kim?

    Ve şeytan kandırır bizi; hilelerle aklımızı çeler, yaptığının farkına bile varamayız, kendini göstermez, asla gün ışığına çıkmaz, biz onu ararken o bizim çevremizde dört dönmektedir, zafer çığlıkları atmaktadır; kedinin fareyle oynadığı gibi oynar bizimle.

  • 2. Hamur

Şeytan Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.