15,00 TL
10,05 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
4,95 TL
Sevgi Masalı Hakkında Bilgiler
Türü: Masallar
Sayfa Sayısı: 48
ISBN: 9789758491810
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2012
satis-icon
Satış Rakamları 23 adet satılmıştır.
Samed Behrengi
Samed Behrengi
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Sevgi Masalı Kısa Özet

    Gelecek kuşkusuz sizin ellerinizde; iyisiyle, kötüsüyle de sizin olacak. İster istemez büyüyecek ve zamanla birlikte yol alacaksınız. Büyüklerinizin ardından gelecek, onların yerini alacak, her şeyi elde edip sosyal yaşama iyisiyle, kötüsüyle, her şeyiyle sahip olacaksınız. Yoksulluk, zulüm, zorbalık, adalet, sevinç, keder, kimsesizlik, dayak, iş ve işsizlik, hapishane ve özgürlük, hastalık ve ilaçsızlık, açlık, çıplaklık, yüzlerce sosyal mutluluk ve mutsuzluk sizin olacak.
    Bildiğimiz gibi hastalıkların tedavisi için önce bunun nedenini bulmak gerekir. Toplumsal rahatsızlıkları da iyileştirmek için aynı işlemi yapmak gerekir.
    Zorbalık, yalan, hırsızlık, inkar etme ve savaş sadece sağlıksız toplumlarda görülen rahatsızlıklardandır. Sorunların ve rahatsızlıkların kaynağını bulmak için önce bunların nedenlerini bulmalıyız ve araştırmalıyız.

    Kendinize sürekli sorular sormalısınız. Neden arkadaşımı hapse attılar? Neden bazıları hırsızlık yapıyor? Neden şurada burada savaş var, neden kan dökülüyor? Neden birileri hep birilerini yok sayıyor?

  • 2. Hamur

Sevgi Masalı Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.