175,00 TL
126,00 TL
%28 indirim
Kazancınız
:
49,00 TL
Seri Katiller Hakkında Bilgiler
Türü: Polisiye Romanlar
Sayfa Sayısı: 304
ISBN: 9786050208351
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2023
satis-icon
Satış Rakamları 113 adet satılmıştır.
Mitzi Szereto
Mitzi Szereto
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Seri Katiller Kısa Özet

    *Seri katil* denilince çoğumuzun aklına genellikle Amerikan yapımı televizyon dizilerinden bildiğimiz Ted Bundy, John Wayne Gacy ve Jeffrey Dahmer gibi yirminci yu¨zyılın en vahşi Amerikalı seri katilleri gelir. Bunlar kurbanlarına tarif edilemez acılar çektirmiş, hiçbir insani yönu¨ bulunmayan eylemler gerçekleştirmiş canavarlardır. Ama du¨nya sadece Amerikalı seri katillere ev sahipliği yapmaz. Örneğin Japonya’da, Avustralya’da, Brezilya’da, İtalya’da veya Makedonya’da Amerikalı benzerlerini aratmayacak caniler bulmak mu¨mku¨ndu¨r. Üstelik bazıları ?toplumdaki genel algıyı yıkacak şekilde? kadındır.

    Seri Katiller’de, on altı farklı yazarın farklı zaman dilimlerinde kaleme aldığı yaşanmış olayları bulacaksınız. Bu gerçek hikâyelerde du¨nyanın dört bir yanındaki farklı cinsiyetlerden, farklı yaş ve meslek gruplarından insanların en karanlık eylemlerini, yaşamöyku¨lerini ve nasıl yakalandıklarını okuyacaksınız.

    *Seri katiller hakkında okuduğum açık ara en iyi kitap. Her yazarın özgu¨n bir içgöru¨su¨ var; bunun sebebi bazen tasvir ettikleri katille bizzat karşılaşmış olmaları ama aynı zamanda duyarlılıkları sayesinde katillerin akıl sır ermez zihinlerine girebilmeleridir. Ürpertici, çok dokunaklı ama hepsinden önemlisi, okunması gereken bir kitap.*
    —Peter Guttridge, eleştirmen ve cinayet romanı yazarı

  • 2. Hamur

Seri Katiller Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.