320,00 TL
217,60 TL
%32 indirim
Kazancınız
:
102,40 TL
Şanslı Kızlar Hakkında Bilgiler
Türü: Türk Edebiyatı Romanları
Sayfa Sayısı: 324
ISBN: 9786053237761
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2016
satis-icon
Satış Rakamları 3 adet satılmıştır.
Ahenk Göklü
Ahenk Göklü
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Şanslı Kızlar Kısa Özet

    Nazlı, yirmili yaşların sonunda bekâr bir kadındır. Bir sağlık dergisinin editörü olarak çalışmakta, iş hayatının tekdüzeliğinden arda kalan zamanı, evinin yalnızlığında geçirmektedir.

    Uzun süre önce sona ermiş olan bir aşkın acısıyla kendine duyduğu güveni kaybetmiş, hayatın neşesinden elini eteğini çekmiştir. Eski sevgilisinin yeni kız arkadaşına duyduğu saplantılı meraktan başka ilgisini cezbeden az şey vardır.

    Beklenmedik bir tatil teklifi, kozasından çıkması için Nazlı’ya fırsat sunar. En yakın arkadaşı Deniz ile birlikte ortak arkadaşlarının İtalya’da kiraladığı eve giderler. Nazlı, Capri adasında geçireceği haftayı, yeni bir başlangıç olarak zihninde mimlemiştir ama Capri ona sürprizler hazırlamakla meşguldür. Deniz’le yaşadıkları sessiz kriz derinleşecek, unutup geride bırakmak istedikleri onu Capri’de bulacak; Capri yalnızca Nazlı için değil, Villa Carmela’da bir araya gelen herkes için bir dönüm noktası olacaktır.

    Hayatta her dönüm noktası, seçenekler sunar. Seçenekleri fırsata, fırsatları şansa çevirmenin mümkün olduğunu, Nazlı Capri’de öğrenecektir.

  • 2. Hamur

Şanslı Kızlar Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.