249,00 TL
136,95 TL
%45 indirim
Kazancınız
:
112,05 TL
ŞANSA BAK Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 224
ISBN: 9786052994658
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2018
satis-icon
Satış Rakamları 14 adet satılmıştır.
Cammie McGovern
Cammie McGovern
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • ŞANSA BAK Kısa Özet

    Herkesin kötü günleri olur. Sen kendininkileri güzelleştir.

     *Bu kitap, insanların farklılıklarına göre tanımlanmaması gerektiğini vurguluyor. Kötü anlarda bile esprili yaklaşımdan vazgeçmeyen, hayattaki rolünü bulmak için mücadele eden Benny’nin hikâyesi okurlara esin kaynağı olacak.* 

    - Ann M. Martin, The New York Times çoksatan yazarı 

    Annem der ki, kötü şeyler yaşıyorsan başkalarının sorunlarını düşünüp onlara yardım etmeye çalışmalısın. Ama bu yaz yaşadıklarımızdan ve babamın başına gelenlerden sonra başkalarının bizden daha kötü şeyler yaşadığını hiç sanmıyorum. 

     Dördüncü sınıfa başladığımdan beri, her günümü beceremediğim şeylere bir yenisini ekleyerek geçiriyorum. 

    Bu yıl hiç de Benny’nin beklediği gibi geçmemiştir: Bisiklet sürmeyi çok iyi bilmekle kalmayıp sürerken artistik numaralar da yapabilen otizmli kardeşi George’un aksine kendisi bu konuda hiçbir gelişme göstermemiştir. En iyi arkadaşı taşınmıştır ve Benny yeni bir arkadaş edinmekte sorun yaşamaktadır. Hepsinden kötüsü babasının hastaneye yatmasına sebep olan kazayla ilgili kendini suçlayıp durmaktadır. 

    Okul yönetimi, öğrencilerin okuldaki iyi ve yardımsever eylemlerinin ödüllendirileceği bir yarışma düzenleneceğini duyurduğunda Benny annesine hak vermeye başlar: *Kötü şeyler olduğunda başkalarına yardım etmeye odaklanmalısın.* Şimdi Benny’nin ihtiyacı olan tek şey aynısını ailesi için nasıl yapacağını bulmaya çalışmaktır. 

    Dokuz yaşındaki bir çocuk yaşamın onun ve ailesi için hazırladığı tüm engelleri aşabilir mi? 

    Şansa Bak, hayatı talihsizliklerden tepetaklak olmuş bir çocuğun, yüzleştiği trajik olaylarla başa çıkabilecek gücü bulmak için başkalarına yardım etmeye çalışmasını anlatan, etkileyici bir roman.

    *Okurlar metanetli, gözlem yeteneği güçlü ve çevresindekileri oldukları gibi kabul eden dokuz yaşındaki Benny’yi çok sevecek. Hikâyesi içten ve ilham verici.* 

    - Kirkus Reviews

  • 2. Hamur

ŞANSA BAK Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.