Sana Hiç Elveda Demedim ki

Hayat Yayınları

Sevim Asımgil

220,00 TL
132,00 TL
%40 indirim
Kazancınız
:
88,00 TL
Sana Hiç Elveda Demedim ki Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 323
ISBN: 9786051510378
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2020
satis-icon
Satış Rakamları 11 adet satılmıştır.
Sevim Asımgil
Sevim Asımgil
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Sana Hiç Elveda Demedim ki Kısa Özet

    Hande genç bir kız iken Daniel adında bir genci çok sevmiş ve onunla evlenmeye karar vermişler. Daniel, onu istemeye geleceğini söylemiş ancak ansızın ortadan kaybolmuştur. Bu kırgınlık ile kısa süre sonra evlenen Hande bir kız çocuğuna sahip olur. Eşini kaybettikten sonra pek çok erkekten evlenme teklifi aldığı halde kimsenin teklifine olumlu bakmamaktadır. Ancak amcasının oğlu Kubeys her haliyle farklı biridir. Kubeys, eğitimi, kültürü ile herkesin gözdesidir adeta ve Hande`yi çok sevmektedir.

    Hande, Kubeys ile nişanlandıktan sonra amcasının ailesi ile tatile gider. Dünyanın diğer ucunda, Amazon`da hiç beklemediği bir şekilde gençlik aşkı Daniel ile karşılaşır. Kafasındaki bin bir soru ve gönlündeki kırgınlık ile Daniel`e hesap soran Hande hiç beklemediği bir cevap alır. "Sana hiç elveda demedim ki!" diyen Daniel ne söylemeye çalışmaktadır.

    Hande Daniel`den uzak durmaya çalıştıkça, yaşadıkları olaylar, bir daha ayrılmamacasına onları biraraya getirmektedir. Çünkü onların kaderi ezelde beraber yazılmıştır.

  • 2. Hamur

Sana Hiç Elveda Demedim ki Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.