Sağlıklı Anne ve Çocuk Beslenmesi

Eğiten Kitap

Ayber Acar

200,00 TL
156,00 TL
%22 indirim
Kazancınız
:
44,00 TL
Sağlıklı Anne ve Çocuk Beslenmesi Hakkında Bilgiler
Türü: Annelik ve Çocuk Bakımı Kitapları
Sayfa Sayısı: 122
ISBN: 9786055472764
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2016
satis-icon
Satış Rakamları 75 adet satılmıştır.
Ayber Acar
Ayber Acar
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Sağlıklı Anne ve Çocuk Beslenmesi Kısa Özet

    Beslenme yeterli ve dengeli olabildiği gibi bir de yetersiz ve dengesiz beslenme vardır ki; bazı toplumlar ekonomik yönden yeterli olsalar bile aşırılığa ve dengesizliğe kaçarak beslenme problemleri ile uğraşmak zorunda kalmaktadırlar. Bu şekilde bir beslenme çeşidi; kişilerde performans düşüklüğü, verimsizlik ve daha birçok rahatsızlıklara sebep olur.

    Dolayısı ile beslenme alışkanlıkları ile ilgili daha doğrusu nesillerin dengeli ve yeterli derecede beslenme konusunda bilinç edinebilmesi için gerek bu işin eğitimini veren sağlık personelleri gerekse de bu işle ilgilenen kişilerin belirli düzeyde bir eğitimden geçirilmesi gerekiyor.

    Aslında büyük pay bireylerin kendisinde düşüyor. Geleceğin nesillerini yetiştirecek anneler gerek sağlık personellerinden gerekse de eğitim aldıkları kurumlardan bu yönde destek ve eğitimi tam manasıyla almalıdırlar.

    Yükseköğretim kurumlarında lisans ve önlisans programlarında değişik isimler altında okutulan Beslenme temelli dersler için ders kitabı mahiyetinde hazırlanan bu kitap gerek ders kitabı gerekse de yardımcı kaynak kitap olarak derslerin öğretilmesinde yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Bu kitabın beslenme konusunda genel bilgi vermeyi amaçlarken beslenme ile ilgili olarak çalışan veya ilgi duyan kişilere de yardımcı olması dileğiyle.

  • 1. Hamur

Sağlıklı Anne ve Çocuk Beslenmesi Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.