290,00 TL
205,90 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
84,10 TL
Şafak Yazıları Hakkında Bilgiler
Türü: Anı Mektup ve Günlük Kitapları
Sayfa Sayısı: 408
ISBN: 9786059555425
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2020
Resul Tosun
Resul Tosun
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Şafak Yazıları Kısa Özet

    *Fırtınalı bir hayatın içinden geçtik. Öz vatanımızda parya muamelesi gören neslimiz, bugün devletin bütün yükünü omuzlamıs¸ bulunuyor.
    Gençligˆimizden bu yana hak arama mücadelesinde degˆis¸ik tepkiler verdik.

    S¸ahsım adına, attıgˆımız adımları hep yargıladım, ilkelerimize uygunlugˆunu sorguladım. Öyle ki, dostlarımla bir çok konuda ayrı düs¸ündügˆüm oldu.

    As¸ırı gerçekçi bir tavır takındım. Attıgˆım her adımın sonunu düs¸ündüm. Elbette ki hata ettigˆim anlar olmus¸tur. Ama yetmis¸li yıllarda yas¸adıgˆımız anars¸i ortamında, kendimizi içinde buldugˆumuz kanlı olaylarda bile ölçülü olmaya dikkat ettim.

    Otuz üç yıldır kaleme aldıgˆım binlerce yazıda da gerçekçi olmaya çalıs¸tım. Birilerine yaranmak için gerçegˆi örtmeye çalıs¸madım. Tam tersine, gerçegˆi yazdıgˆım için dostlarımdan da eles¸tiriler aldım. Belki ben yanıldım, ama dogˆru bildigˆim konuda bütün dünya kars¸ıma çıksa ondan taviz vermedim.

    I·rademi kimseye teslim etmedim, kimseye körü körüne tâbi olmadım. Destekledigˆimi bilinçli olarak destekledim; dogˆrularını savundum, yanlıs¸larını lisan-ı münasiple izah/ikaz ettim.

    Peygamberimizin, *Din nasihattır.* hadis-i s¸erifini kendime ilke edindim. Kur’ân ve Sünnete bagˆlı kalarak, hem yöneticilerimizi hem de halkımızı içlerinden biri olarak uyarmaya çalıs¸tım.
    Hâlâ aynı yoldayım.*

  • 2. Hamur

Şafak Yazıları Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.