Sabahattin Ali Seti 3 Kitap Takım

Koloni

Sabahattin Ali

97,70 TL
65,46 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
32,24 TL
Sabahattin Ali Seti 3 Kitap Takım Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 744
ISBN: 2022455655879
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2020
satis-icon
Satış Rakamları 100 adet satılmıştır.
Sabahattin Ali
Sabahattin Ali
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Sabahattin Ali Seti 3 Kitap Takım Kısa Özet

    Kürk Mantolu Madonna, hayatta hiçbir şeyin düşündüğümüz gibi olmadığını, her insanın bir hikayesi olduğunu ve önyargılı olmamamız gerektiğini anlatan, etkileyici bir kadının portresinin önünde başlayan ve yıllar sonra da bir defterin satırlarında son bulan bir aşk romanıdır.

    Sabahattin Ali`nin Kuyucaklı Yusuf`u, toplumsal gerçekliklerin ustaca anlatılmasıyla hiçbir zaman eskimeyecek bir romandır.

    İçimizdeki Şeytan, hem kendimizi hem de yaşadığımız toplumu eleştirmeye teşvik eden bir romandır.

    Kuyucaklı Yusuf Kısa Özet
    Hayatta hiçbir şey ona kıymetli görünmemiş, peşinden koşmak, erişmek, sahip olmak arzusunu vermemişti. Etrafına daima bir yabancı gözüyle bakmış, hiçbir yere bağlanmak arzusu duymamış, bu yalnızlığının gururu içinde memnun olmaya çalışmıştı. Şimdi ilk defa bir şey istiyor, hem de korkunç bir şiddetle istiyordu.

    Fakat niçin bu istek bir imkânsızlıkla beraber gelmişti? Niçin hayatının bu en büyük arzusunu, şimdiye kadar belki yine içinde, fakat en gizli yerlerde saklı duran bu arzuyu, hapsedildiği yeri parçalayarak ortaya çıkar çıkmaz, öldürmeye mecbur kalıyordu? Niçin? Kimin için?

    Sabahattin Ali`nin Kuyucaklı Yusuf`u, toplumsal gerçekliklerin ustaca anlatılmasıyla hiçbir zaman eskimeyecek bir romandır.

    Kürk Mantolu Madonna Kısa Özet
    Aradaki bütün bağlar, ruhlar beraber olmadıktan sonra, ne ifade ederler? Senelerden beri hiç kimseye bir tek kelime söylemedim. Hâlbuki konuşmaya ne kadar muhtacım. Her şeyi içinde boğmaya mecbur olmak, diri diri mezara kapanmaktan başka nedir?

    Ah Maria, niçin seninle bir pencere kenarında oturup konuşamıyoruz? Niçin rüzgârlı sonbahar aksamlarında, sessizce yan yana yürüyerek ruhlarımızın konuştuğunu dinleyemiyoruz? Niçin yanımda değilsin?
    Kürk Mantolu Madonna, hayatta hiçbir şeyin düşündüğümüz gibi olmadığını, her insanın bir hikayesi olduğunu ve önyargılı olmamamız gerektiğini anlatan, etkileyici bir kadının portresinin önünde başlayan ve yıllar sonra da bir defterin satırlarında son bulan bir aşk
    romanıdır.

    İçimizdeki Şeytan Kısa Özet
    İçimizde şeytan yok... İçimizde aciz var... Tembellik var... İradesizlik, bilgisizlik ve bunların hepsinden daha korkunç bir şey: Hakikatleri görmekten kaçmak itiyadı var...;

    Hiçbir şey üzerinde düşünmeye, hatta bir parçacık durmaya alışmayan gevşek beyinlerimizle kullanmaya lüzum görmeyerek nihayet zamanla kaybettiğimiz biçare irademizle hayatta dümensiz bir sandal gibi dört tarafa savruluyor ve devrildiğimiz zaman kabahati meçhul kuvvetlerde, insan iradenin üstündeki tesirlerde arıyoruz.

    İçimizdeki Şeytan, hem kendimizi hem de yaşadığımız toplumu eleştirmeye teşvik eden bir romandır.

  • 2. Hamur

Sabahattin Ali Seti 3 Kitap Takım Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.