160,00 TL
120,00 TL
%25 indirim
Kazancınız
:
40,00 TL
Rüya Kapanı Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 264
ISBN: 9786052382080
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2017
satis-icon
Satış Rakamları 40 adet satılmıştır.
Amy Plum
Amy Plum
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Rüya Kapanı Kısa Özet

    Kolumu kaldırmaya çalıştım. Parmaklarım tir tir titriyordu; elim yataktan bir santim kadar havaya kalktı ama daha fazla hareket ettiremiyordum. Vücudum kurşun gibiydi. Çaresizdim. Kaçamıyordum. Saklanamıyordum.

    Ciddi düzeyde uyku bozukluğundan muzdarip yedi genç, yeni bir tedavi biçimi olan elektrokonvülsif terapiyle ilgili bir deneye katılmayı kabul eder zira sonuçları henüz belli olmayan böyle bir klinik çalışmada yer almanın, içinde bulundukları durumu daha da kötüleştirmesinin asla mümkün olmayacağını düşünürler. Ama fena hâlde yanılmaktadırlar!

    Laboratuvardaki araçlar beklenmedik bir biçimde arızalanınca, deneyin katılımcıları, kendilerini en kötü kâbuslarının hayat bulduğu korkunç bir rüya dünyasına hapsolmuş hâlde bulurlar. Hiçbirinin oraya nasıl geldiklerine dair bir fikri yoktur. Hayal dünyalarının en karanlık dehlizlerindeki canavarlar tarafından kovalanan ve zihinlerinin en kuytu köşelerine gömdükleri sırlar tarafından işkence edilen bu yedi genç, içine düştükleri rüya kapanında en büyük korkularıyla yüzleşmek için birlik olup işbirliği yapmak zorunda. Eüer rüyalarındaki korkularını alt edemezlerse, bu korkunç rüyadan bir daha asla uyanamayacaklar.

    Elm Sokağı’nda Kâbus ile Başlangıç (Inception) filmleri, uluslararası çok satan kitapların yazarı Amy Plum’ın bu psikolojik gerilim romanında buluşuyor.

    Amy Plum’ın aksiyon, gerilim ve korku dolu iki kitaplık yeni serisinin ilk kitabı olan Rüya Kapanı, her sayfada gittikçe artan temposu ve nefes kesen sürprizlerle dolu öyküsüyle sizi son sayfaya kadar koltuğunuza çivileyecek.

  • 2. Hamur

Rüya Kapanı Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.