120,00 TL
80,40 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
39,60 TL
Rahibe Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 240
ISBN: 9786054226221
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 6 adet satılmıştır.
Denis Diderot
Denis Diderot
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Rahibe Kısa Özet

    Rahibe, Diderot’un adeta devleştiği romanıdır. Özelde Hıristiyanlık, genelde tu¨m dini uygulamaları eleştiren, erotik yazılmış en cu¨retkar romanlardan biridir. Roman bir mektup tarzında yazılmıştır. 16 yaşındaki bir genç kızın başından geçenleri anlatır.

    Manastıra kapatılmasına karar verilen Suzanne, buna tu¨m gücüyle karşı çıkar. Ağlar, yalvarır, çırpınır. Rahibe yemini edeceği gu¨n başpiskoposun önu¨nde açıkça kendi rızası dışında rahibe yapılmak istendiği söyler ve bakirelik yemini etmez. Onun için artık bu andan itibaren işkenceler başlar. Suzanne kendisinde olmadığı bir anda rahibe yemini ettirilir. Bu arada kırbaçlanmak, dışlanmak, yiyeceklerinin kirletilmesi, hakaretlere uğramak, giysilerinin elinden alınması gibi akıl almayacak işkencelere maruz kalır.

    Bu işkencelerin yanısıra, ömu¨rleri boyunca bakire kalmak zorunda olan rahibeler arasında homoseksu¨el durumlar yaşanmaktadır. Suzanne’ye de başrahibe tarafından tacizler yapılır ama o bu kötu¨ niyetleri anlayamaz ve uzun su¨re bu tacizlerle yaşar.

  • 2. Hamur

Rahibe Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.