Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

Postmodernizm ve İslam Küreselleşme ve Oryantalizm

Üretici Liste Fiyatı
330,00 TL
231,00 TL
%30 İndirim
Kazancınız
99,00TL
Parapuan: 231
Alışveriş listeme ekle

Tükendi

Gelince Haber Ver
Postmodernizm ve İslam Küreselleşme ve Oryantalizm
Türü : İslam ve Günümüz İslam Düşüncesi Kitapla
Kapak : Ciltsiz
Sayfa Sayısı : 392
ISBN : 9786055830557
Basım Yılı : 2017
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Satış Rakamları:17 adet satılmıştır.

Günümüzde postmodernizm ve İslam arasındaki ilişkinin ne türden bir ilişki olduğunu sormaya haklı olarak bizi yönlendiren bir çok nedenimiz vardır.

Bu nedenlerin başında, postmodernizme yönelik islami çevrelerin yoğun ilgisinin yanında; belli tanımlarıyla postmodernizmin, aynı paralelde yükseliş içinde bulunan İslâmi canlanma hareketleriyle değişik düzeylerde cereyan eden temaslarıdır.
Burada postniodernizmin, özellikle, `belli tanımlarıyla` diyoruz, çünkü gerçekten de postmodernizm denildiğinde, artık yaygın olarak ilk akla gelen şey, bir bakıma modernizmi niteleyen bir unsur, onun tanımındaki belirsizlikler yumağı olmuştur.

Biz bu derlemede bu belirsizlik yumağını açacak bir girişime önayak olmayı hedeflemiyoruz.
O zaman, herkesin yaptığı gibi önümüzde ilerleyebileceğimiz bir yol açmak üzere postmodernizmin belirli bir tanımını işlemsel olarak kabullenip analizlerimizi bunun üzerinde mi temellendireceğiz? Bir bakıma öyle.

Ama ondan önce yapmamız gereken, yine bu tanımlamadaki çeşitliliklere veya çeşitlere dayanan belirsizliğe referansla, bu belirsizliğin modernizmin veya modernliğin tanımındaki belirsizliklerle aynı kökene ait olduklarını göstermektir.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.