250,00 TL
167,50 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
82,50 TL
Oyun Terapisi Hakkında Bilgiler
Türü: Çocuk Gelişimi Kitapları
Sayfa Sayısı: 480
ISBN: 9786052221860
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 2464 adet satılmıştır.
Virginia M. Axline
Virginia M. Axline
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Oyun Terapisi Kısa Özet

    Düşman: Yalnızlık ve Reddedilme

    Silah: Oyun Terapisi’nin yaşam dolu, özgürleştiren oyunları

    Oyun Terapisi, çocuğa korku, nefret, yalnızlık gibi duygularını, başarısızlık ve yetersizlik hislerini ve diğer sorunlarını *oynayarak sergilemesi* için verilen, yaşamsal bir fırsattır.

    Bu kitaptaki vaka öyküleri gerçektir. Dr. Axline, tüm örnekleri tıpkı "Benliğini Arayan Çocuk"’taki gibi, oyun terapisine yönlendirilen çocuklarla yaptığı çalışmaların kayıtlarından derledi. Çocukların yaşları dört ila on iki arasında değişiyor ve sergiledikleri sorunlar da çocuklara özgü uyumsuz davranışlar yelpazesinde çeşitlilik gösteriyor; düşmanlık güden çocuk, içe kapanık çocuk, bağımlı çocuk, engelli çocuk vb. Kitapta, oyun seanslarıyla nasıl terapi uygulandığına ilişkin örnekler sunuluyor ve oyuncakların oyun odasında nasıl yaşamsal bir önem taşıdığı anlatılıyor.

    Oyun Terapisi her ne kadar doğrudan doğruya psikologlara, psikiyatristlere ve bu alanda çalışan profesyonellere hitap ediyor gibi görünse de, aynı zamanda ebeveynler, öğretmenler ve çocuklarla  teması olan herkes için önemli ve faydalı bir çalışma olarak dikkat çekiyor.

    *Alanındaki en iyisi.*

  • 2. Hamur

Oyun Terapisi Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.