Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

Ortadoğu

Üretici Liste Fiyatı
475,00 TL
332,50 TL
%30 İndirim
Kazancınız
142,50TL
Parapuan: 333
Alışveriş listeme ekle

Tükendi

Gelince Haber Ver
Ortadoğu
Türü : İslami Araştırma ve İnceleme Kitapları
Kapak : Ciltsiz
Sayfa Sayısı : 655
ISBN : 9786059686266
Basım Yılı : 2018
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Satış Rakamları:98 adet satılmıştır.

Tunus’ta alevlenen; Mısır, Yemen, Libya, Bahreyn ve Cezayir’i de saran değişim yangınının tüm bölgeye sirayet etmesi kaçınılmaz. Bugün tartışılan, değişimin olup olmayacağı değil, nasıl ve ne şekilde olacağı, değişim sonrası kimlerin iktidara geleceği ve ne şekilde bir düzen kurulacağı. Yeni Ortadoğu Federasyonu start almıştır.
Ortadoğu’da İstanbul-Kahire-Şam-Bağdat-Diyarbakır-Erbil eksenli entegrasyon hızlanacak, ekonomik ve kültürel cazibe merkezi İstanbul olan Ortadoğu Federasyonu gerçekleşecektir.

Türkiye, Ortadoğu başta olmak üzere tüm İslam dünyasını etkilemekte, bir başka yönden de mevcut gelişmelerden kendisi de etkilenmektedir. Ancak Türkiye’nin en büyük açmazı Kürt sorunudur. Kürtlerle birlikteliği ve Kürtlerin desteğini sağlayamayan bir Türkiye’nin değil Adriyatik’ten Çin Seddi’ne, Habur’dan öteye gitmeye bile gücü, mecali ve takati kalmayacaktır.

Kürtler coğrafi, siyasi, ekonomik ve kültürel olarak bu entegrasyonun kavşak noktasındadır. Merkezdeki bir rahatsızlık tüm entegrasyonu allak bullak edecek, riske sokacaktır. Kürtlerin Türklerle bin yıldır olduğu gibi yine birlikte yaşamak istedikleri Kürtler tarafından hemen her fırsatta dile getirilmektedir. Ancak Kürtler, bundan sonra artık kimliksiz ve statüsüz yaşamak istemediklerini de hemen her fırsatta dile getirmektedirler. 

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.