Ölümsüz Paşadan Anılar

Parola Yayınları

Tarık Saygı

23,15 TL
13,89 TL
%40 indirim
Kazancınız
:
9,26 TL
Ölümsüz Paşadan Anılar Hakkında Bilgiler
Türü: Mustafa Kemal Atatürk Kitapları
Sayfa Sayısı: 256
ISBN: 9786059121521
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2016
satis-icon
Satış Rakamları 8 adet satılmıştır.
Tarık Saygı
Tarık Saygı
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Ölümsüz Paşadan Anılar Kısa Özet

    Atatürk’le ilgili çeşitli hatıralar, yakın tarihin bildiği simalar ve Atatürk’ü yakından tanıyan insanlar tarafından yakın geçmişte yayınlandı. Bunlar arasında dönemin edebiyatçıları, gazeteciler ve Atatürk ile beraber çeşitli savaşlarda bulunmuş askerler yer aldılar.

    Atatürk’ün birçok özellikleri arasında bulunan ve yanında bulunmuş olanların da hatıralarında belirttiği gibi halkla daima kaynaşması, iç içe olması, önemli yer tutmaktadır.

    Atatürk’ün hayatı boyunca gittiği yurt gezilerinde kendisiyle karşılaşma fırsatı bulmuş insanlar ya da onun gençlik ve eğitim yıllarından itibaren yakın çevresinde bulunanlar, büyük savaş’ta, Milli Mücadele’de onun yanında olanlar ve hizmetini yapan kişiler, Atatürk ile olan anılarını yazma fırsatı bulmuşlardır Bu sayede insanlar Atatürk’ü yalnız Türk İnkılap tarihi kitaplarında anlatılanlarla sınırlı değil, aynı zamanda bilinmeyen özel hayatıyla da tanıma fırsatı bulmuşlardır. Yine bu sayede insanlar Atatürk’ü Atatürk yapan üstün özelliklerini daha iyi anlamak fırsatını yakalamışlardır. İşte bu kitapta anlatılan anılar bu türden anılardır.

  • 2. Hamur

Ölümsüz Paşadan Anılar Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.