Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

Okul Müdürünün Günlüğünden Yaşanmış İbretli Anılar

Üretici Liste Fiyatı
250,00 TL
167,50 TL
%33 İndirim
Kazancınız
82,50TL
Parapuan: 168
Alışveriş listeme ekle

Tükendi

Gelince Haber Ver
Okul Müdürünün Günlüğünden Yaşanmış İbretli Anılar
Türü : Anı- Mektup - Günlük Kitapları
Kapak : Ciltsiz
Sayfa Sayısı : 400
ISBN : 9786059634601
Basım Yılı : 2022
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Satış Rakamları:20 adet satılmıştır.

Keşke Önceden
Böyle Bir Kitapla Karşılaşmış Olsaydım
“Gençler bilebilse, yaşlılar yapabilse.” Birikim ve enerjinin bir türlü bir araya gelmeyişinin hikâyesidir bu söz.
Değerli Eğitimci-Yazar Kadir KESKİN’in yazıp söyledikleri de, birikim ve enerjinin bir araya geldiği hayatın içinden yaşanmış ibretli gerçeklerdir.
“Elli yıl eğitime emek vermenin getirdiği sosyal bir birikim olmalıydı ve bunlar başkalarıyla paylaşıldıkça değer bulacaktı. Öyle ise, elli yılın tecrübesini paylaşmaya açmalıydım. Gelecek kuşaklar için oluşturulacak toplumsal hafızaya katkı sağlamalıydım.” diyen Kadir KESKİN, bu defa 50 yıllık mesleki tecrübesini hem genç meslektaşlarıyla, hem ebeveynlerle, hem de öğrencilerle paylaşıma açmaktadır.
İşte emekli meslektaşlarının “Keşke mesleğimin başlangıcında böyle bir kitapla karşılaşsaydım”,  genç meslektaşlarının da  “Mesleğimin başlangıcında  böyle bir kitapla karşılaştığım  için kendimi mutlu hissediyorum.” diyerek okudukları  ve okuyarak istifade edecekleri  böyle bir eserin  15. Baskısı yayınevimizce yayınlandı. 
25 baskı yapmış “Kırk Gün Kırk Programlı Yaz Tatili Dini Bilgiler“ kitabıyla birlikte, 2.Baskısı Manisa Valiliği tarafından yapılan “ Manisa’da Vakıf İzleri ve İz Bırakanlar”,“Yalancılar Kahvesi “ isimli eserleri de bulunan Kadir KESKİN’in  “Telafisi Mümkün Olmayan Pişmanlıklar” isimli kitabı da Ekim ayında yayınevimizce yayınlandı.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.