40,00 TL
26,80 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
13,20 TL
Okul Müdürü Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Eğitim Kitapları
Sayfa Sayısı: 122
ISBN: 9786050640120
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2020
satis-icon
Satış Rakamları 6 adet satılmıştır.
Engin taşkın
Engin taşkın
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Okul Müdürü Kısa Özet

    Bu çalışma; Okul müdürlüğü yapan, yapacak olan, eğitim yönetimi alanında eğitim alan veya bu alana ilgi duyanlara "Okul Müdürlüğü nedir?, Okul yönetiminde önemli olan konular nelerdir?, Okul müdürü ne iş yapar?" gibi sorulara benim cevaplarımı içermektedir.Bu bilgiler; eğitim yönetimi alanındaki aldığım eğitimler, alanla ilgili okumalarım, okul müdürlüğü, müdür yardımcılığı, öğretmenlik ve hatta belki de öğrencilik yaptığım zamanlarda okul müdürlüğü başlığıyla ilgili yaşadıklarım, çevremde şahit olduklarım, bilgilerim, deneyimlerim, fikirlerim, görüşlerim ve önerilerimdir.

    Mesleği yazarlık olmayan, geçimini yazarak kazanmayan kişilerin bilgi ve deneyimlerini paylaştığı yazma işlerini gelir elde etmeden yapmasının; sözlerinin anlaşılma, okuyucuyu etkileme, gönüllerde karşılığını bulma olasılığını arttıracağı kanaatindeyim. Bu sebeple kitaptan elde edilecek tüm gelir görev yaptığım okullara, eğitime, öğrencilere aktarılacaktır.

    Görev ifa şartı olarak okuyanlara, okul yöneticilerine, alanla ilgilenenlere kum tanesi miktarınca yarar sağlaması yeterlidir.

  • 2. Hamur

Okul Müdürü Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.