175,00 TL
152,25 TL
%13 indirim
Kazancınız
:
22,75 TL
Öğrenme Hakkında Bilgiler
Türü: Genel Eğitim Kitapları
Sayfa Sayısı: 192
ISBN: 9786052582176
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Demir Kurtbeyoğlu
Demir Kurtbeyoğlu
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Öğrenme Kısa Özet

    Öğrenme, hayatımıza renk katan, geleceğe dönük hayaller kurmamıza yardım eden ve bizleri yaşama bağlayan içimizdeki en önemli güçtür; Öyleyse öğrenmek, ama nasıl ? Bu soruya yanıt bulmak için çıktığımız bu yolda karşımıza çıkan şeyin, önce insan olduğu; insanı anlamadan, öğrenmenin ne demek olduğunu anlamamızın imkansız olduğunu, söyleyebilirim. Buna kitabı okuyunca, sizlerinde karar vereceğinizi düşünmekteyim. Çünkü bu kitabın odağında insanı anlamak var; insanı anlamak için insanın düşünce-duygu ve zekasını anlamak lazımdır.

    O halde bu bütünlük içerisinde, biz eğitimcelirin en önemli muhatabı olan *öğrenme*; öğrencilerin amaç, beklenti ve yaşantı örneklerine bakılarak, insan odaklı bir yaklaşımla tasavvur edilmeli; öğrencilerin neyi, nekadar öğrenebileceklerini, deneyimlerinden çıkararak planlamalı ve hayata geçirmelidirler.

    Bütün bu nedenle, elinizdeki kitapta; öğrencileri tanıma ve onu gerçek hayattan koparmadan gerçeğin içerisinde, yahut gerçeğine en yakın metod ve stratejileri kullanarak, eğitmenin yolları aranmaktadır.

  • 2. Hamur

Öğrenme Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.