Nezaket Kuralları

Hep Kitap

Amor Towles

190,00 TL
136,80 TL
%28 indirim
Kazancınız
:
53,20 TL
Nezaket Kuralları Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 374
ISBN: 9786051924212
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2021
satis-icon
Satış Rakamları 44 adet satılmıştır.
Amor Towles
Amor Towles
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Nezaket Kuralları Kısa Özet

    New York Times Bestseller listesinde uzun zaman yerini koruyan Moskova’da Bir Beyefendi romanının yazarı Amor Towles’tan bir ilk roman: Nezaket Kuralları.

    Walker Evans’ın otuz yıl evvel New York metrosunda çektiği fotoğraflardan oluşan sergiyi gezerken yaşadığı beklenmedik bir karşılaşma Katey Kontent’i şaşırtır: metro vagonunda boşluğa bakan eski bir arkadaşının fotoğrafı… Böylece Katey’nin, yirmili yaşlarındaki ışıltılı New York’a dört mevsimlik geri dönüş hikâyesi başlar: *1938 yılı harika renkleri olan dört kişinin hayatımı fazlasıyla etkiledikleri bir yıl olmuştu.*

    Son derece modern hissettiren kusursuz bir dönem hikâyesiyle Towles, filmlerden aşina olduğumuz siyah beyaz Manhattan’ı soluksuz bir kurguyla ve çekici karakterleriyle yeniden ışıltılı hale getiriyor. Romanlar, sanat eserleri, gece kulüpleri, sokaklar, caz ve birçok zengin ayrıntı Katey’ye hikâyesinde eşlik ediyor.

    Amor Towles’ın ilk romanı Nezaket Kuralları hareket eden suyun üzerindeki güneş ışığı gibi; önce parlıyor, sonra güneş ilerliyor. Ve biz bir salon dolusu okuyucu ya da caz dinleyicisi, hepimiz aynı yöne bakarak bu parıltının tadını çıkarmaya başlıyoruz.

  • 2. Hamur

Nezaket Kuralları Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.