238,00 TL
142,80 TL
%40 indirim
Kazancınız
:
95,20 TL
Mutluluk Tuzağı Hakkında Bilgiler
Türü: Psikoloji Başvuru Kitapları
Sayfa Sayısı: 400
ISBN: 9786057409270
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2022
satis-icon
Satış Rakamları 896 adet satılmıştır.
Russ Harris
Russ Harris
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Mutluluk Tuzağı Kısa Özet

    Eklenen yeni bölümler ve konularla baştan sona güncellenen yeni edisyon

    Şu andan itibaren mutlulukla ilgili tüm bildiklerinizi unutun.
    Mutluluğu yakalamaya çabaladıkça daha çok stres yaşayıp endişeye kapılıyoruz ve sonucunda depresyona kadar varabilen bir tuzağa kendimizi hapsediyoruz. Daha iyi bir yaşam için, olumsuz duygu ve düşüncelerimizi yok etmemiz gerektiğini düşünüyoruz. Eğer siz de böylesi inançlara sahipseniz, şu andan itibaren içine düştüğünüz mutluluk tuzağından kurtulmanızın zamanı gelmiş demektir.

    Dr. Russ Harris, kitabında yer verdiği teknikler ve uygulamalarla stres, kaygı ve depresyon epidemisinin yaşandığı günümüz dünyasında, yaşamı nasıl daha anlamlı ve dolu dolu yaşayacağımıza dair devrim niteliğinde bir yol rehberi sunuyor. Harris’in önceki edisyonu ciddi bir revizyondan geçirerek adeta yeniden yazdığı Mutluluk Tuzağı kitabını okuduktan sonra, mutluluğa dair algınız tamamen değişerek daha tatmin edici bir yaşamın kapısını aralayacaksınız.  

    Dr. Russ Harris, bir Kabul ve Kararlılık Terapisi (ACT) eğitmenidir. Harris tıp eğitimi almıştır ve bir doktor olarak, sağlıklı ve iyi olmanın psikolojik unsurlarına ilgi duymaya ve reçete yazmaya olan inancını yitirmeye başlamıştır. 2005’ten bu yana sekiz yüzü aşkın seminer ve elli bini aşkın sağlık uzmanına ACT eğitimleri vermiştir. Otuzdan fazla dile çevrilmiş olan en bilinen kitabı Mutluluk Tuzağı dünyada bir milyon adetten fazla satmıştır.

  • 2. Hamur

Mutluluk Tuzağı Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.