350,00 TL
227,50 TL
%35 indirim
Kazancınız
:
122,50 TL
Mutfak Sırları Hakkında Bilgiler
Türü: Türk Mutfağı Kitapları
Sayfa Sayısı: 288
ISBN: 9786053046349
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2021
satis-icon
Satış Rakamları 32 adet satılmıştır.
Nilay Tulum
Nilay Tulum
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Mutfak Sırları Kısa Özet

    Mutfaklarda tabakların, bardakların yanında, buzdolabının üzerinde yerini koruyan kitapları gördükçe yüzüm güler. Yemek kitaplarının yeri orasıdır çünkü. Kitaplığa saklı kalırsa işlevini yerini getiremez diye düşünürüm. Umuyorum ki Nilay’ın kitabı mutfakta yerini koruyanlardan olacak. Sık sık göz göze geleceksiniz.
    Kulübümüzün bir bebeği daha size emanet. Mutlu sofralara, yaraların sarılmasına, sevinçlerin kutlanmasına vesile olsun dilerim. Şimdiden kolay gelsin ve afiyet olsun.

    İclal Aydın

    *Mutfak benim için bambaşka bir yer* diyerek çıktığım yolculuğun on dördüncü yılında acı, tatlı, buruk ne varsa içimde, bazen kaynattığım tenceredeki yemeğe bazen de yoğurduğum hamura geçti. Çektiğim bir fotoğraftan ya da yazdığım bir tariften de sizlere…
    Mutfak dünya telaşından kaçtığım kuytu köşe, stresimi attığım yegâne alan oldu, mutfaksirlari.com ise sizlerin sofralarına konuk olmamı sağlayan yegâne araç.
    Şimdi hiç ayrılmamak üzere evinize geliyorum. Yanımda da hani o komşunuzun size eksik verdiği, annenizin üstünkörü anlattığı tariflerimi getiriyorum.
    Hepimizin Mutfak Sırları var öyle ya da böyle, bunlar da benimkiler…
    Nilay Tulum

  • 1. Hamur

Mutfak Sırları Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.