145,00 TL
111,65 TL
%23 indirim
Kazancınız
:
33,35 TL
Müslümanın El Kitabı Hakkında Bilgiler
Türü: Genel İslam Kitapları
Sayfa Sayısı: 272
ISBN: 9786055261160
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
satis-icon
Satış Rakamları 2 adet satılmıştır.
İhsan Erbilgin
İhsan Erbilgin
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Müslümanın El Kitabı Kısa Özet

    Kur`an-ı Kerim`e inanıp yaşayışını Allah`ın emirlerine uydurarak devam ettiren bir Müslüman, örnek bir kimse ve her hususta yetişmiş olgun bir insandır. Böyle bir kimsede insanlığın bütün vasıfları ve meziyetleri bulunur.

    Müslüman kimse Allah`ın birliğine ve Hz. Peygamber`inin aracılığı ile gönderdiği emirlerine inanır ve inandığı gibi yaşar. Namazını kılar, orucunu tutar, zekatını verir, kurbanını keser, gücü yettiği takdirde hac borcunu ödemek üzere hacca gider.

    Müslüman kimse yetimlere, öksüzlere, fakirlere, kimsesizlere, muhtaçlara, yakınlarına, yolda kalmış olanlara gücünün yettiği kadar yardımda bulunur. Kötülüğe kötülük ile karşı koymaz.
    Müslüman kimse dünyanın en temiz insanıdır. Çünkü İslâm dini temizlik dinidir. Bu sebepten üstünü, başını, giyeceğini, yiyeceğini, evini, sokağını, caddesini, ibadet edeceği yeri ve her şeyini temiz tutar.

    Müslümanın El Kitabı`nın islam dini hakkında kısa ve faydalı bilgi edinmenize vesile olacağını, dünyanızı da ahiretinizi de mamur bir hâle getirme yolunda size rehberlik edeceğini, özellikle çocuklarınıza dinî bilgileri öğrenme konusunda yardımcı olacağını umuyoruz.

  • 2. Hamur

Müslümanın El Kitabı Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.