25,00 TL
12,50 TL
%50 indirim
Kazancınız
:
12,50 TL
Mükemmel Hakkında Bilgiler
Türü: Amerikan Edebiyatı
Sayfa Sayısı: 320
ISBN: 9786051866406
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2018
satis-icon
Satış Rakamları 163 adet satılmıştır.
Sara Shepard
Sara Shepard
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Mükemmel Kısa Özet

    Sırları, olan gizemli, güzel bir kıza asla güvenme...

    Dedikodunun zehirli bir sarmaşık gibi etrafta dolandığı Rosewood`da yaşayan dört mükemmel kız, aslında göründükleri gibi değillerdir.

    Spencer, Aria, Emily, Hanna ve en yakın arkadaşları Alison; Rosewood lisesinde öğrencilikleri boyunca lüks evlerinden çıkıp, Pucci bikinileriyle solaryuma gider ve titizce manikürlenmiş ellerinin arkasından gülücük saçarlardı. Etraflarındaki herkesin sevdiği fakat gizliden gizliye de nefret ettiği kızlardı bunlar; Alison dışında.

    Ve bir gece Alison aniden ortadan kayboldu. Spencer, Aria, Emily ve Hannah`ın üzüntülerinin arkasında birazcık rahatlamaları da görülebiliyordu. Alison`un cesedi evin arka bahçesinde bulunmuş ve en yakın arkadaşlarının hafızalarında Alison`la alakalı kötü anıları canlanmıştı.

    A. ise artık harekete geçmenin vakti geldiğine inanıyordu. kızların bildiği bütün sırlarını kullanmanın vakti gelmişti. Alison`un cinayetini en yakın arkadaşlarından birinin işlediğini söylüyordu. Sırların daha karanlık, anıların daha ölümcül olmaya başladığı bu olaylar zinciri, sevimli küçük arkadaşların o mükemmel hayatlarını zindana çevireceğe benziyor.

  • 2. Hamur

Mükemmel Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.