Mübarek Aylar Günler ve Gecelerin Faziletleri

Medine Yayınları

Abdülkadir Geylani

90,00 TL
55,80 TL
%38 indirim
Kazancınız
:
34,20 TL
Mübarek Aylar Günler ve Gecelerin Faziletleri Hakkında Bilgiler
Türü: Genel İslam Kitapları
Sayfa Sayısı: 360
ISBN: 9789756500606
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2011
satis-icon
Satış Rakamları 7 adet satılmıştır.
Abdülkadir Geylani
Abdülkadir Geylani
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Mübarek Aylar Günler ve Gecelerin Faziletleri Kısa Özet

    Yüce Allah bazı vakitleri diğerlerinden üstün kılmıştır. Bu kıymetli vakitlerden en güzel şekilde istifade etmeyi ise Efendimiz Peygamberimiz Hz. Muhammed (sav) bizatihi yaşayarak bizlere göstermiştir. Sahabeler de Allah Resulünden gördükleri şekilde bu vakitleri ihya etmişlerdir.

    Ancak sahabelerin zamanla insanların arasından çekilmesinden sonra insanlar dünyevileşmeye ve ibadet ve taatlardan uzaklaşmaya başlamışlardır. Bu devirlerde de Hak dostları, çıkmış kendilerini Allah yoluna adayarak yolunu şaşırmış insanlığa yol gösteren birer pusula olmuşlardır.

    Şeyh Abdulkadir Geylani (ks) ise bu hak dostlarının zirvesinde yer alan bütün ümmetin üzerinde ittifak ettiği bir velidir. Onun mübarek aylar, günler ve gecelerin faziletini anlatan elinizdeki eseri Medine Yayıncılık tarafından yayımlanan "el-Ğuyne" isimli meşhur eserinin bir bölümüdür. Özellikle insanların daha fazla ibadet etmelerine teşvik etmesi açısından bu bölümünü müstakil bir eser olarak hazırlayıp istifadenize sunduk. Yüce Allah muktezasınca amel etmeyi hepimize nasip eylesin (Amin.)

  • 2. Hamur

Mübarek Aylar Günler ve Gecelerin Faziletleri Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.