175,00 TL
113,75 TL
%35 indirim
Kazancınız
:
61,25 TL
Mrs. Dalloway Hakkında Bilgiler
Türü: İngiliz Edebiyatı
Sayfa Sayısı: 400
ISBN: 9786053044727
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 81 adet satılmıştır.
Virginia Woolf
Virginia Woolf
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Mrs. Dalloway Kısa Özet

    *Ölüm, başkaldırıydı. Ölüm, iletişim kurma çabasıydı; insanların gizemli bir biçimde onlardan kaçan bir merkeze ulaşmanın olanaksızlığını duyumsamalarıydı; yakınlaşmak uzaklaştırıyordu; mutluluğun sarhoşluğu geçiciydi; insan yalnızdı. Ölümde bir kucaklaşma vardı.*

    Mrs. Dalloway, Londra’da, haziran sıcağında tek bir günde geçer. O gece vereceği önemli parti için evinden çıkan Mrs. Dalloway’in peşinde Londra sokaklarına atılır okuyucu. Anlatılan yalnızca Mrs. Dalloway’in öyküsü değildir; onun duygu ve düşüncelerine diğer kahramanların iç sesleri ve diyalogları benzersiz bir harmoniyle eşlik eder.

    Roman tek bir günde geçse de karakterlerin zihninde geçmişe yapılan yolculuklar sadece kişisel buhranlara değil dönemin İngiltere’sinin deneyimlediği sosyal çalkalanmalara da ışık tutar.

    İlk olarak 1925 yılında yayımlanan Mrs. Dalloway, İngiliz edebiyatının en önemli isimlerinden Virginia Woolf’un başyapıtı olarak kabul edilir. Zamanın ruhunu bilinç akışı yöntemiyle sunan Woolf’u okumak, sıra dışı bir deneyimdir.

  • 2. Hamur

Mrs. Dalloway Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.