Mıymıy Teyze -3 Bebek Bakıyor

Uçanbalık Yayıncılık

Aytül Akal

109,00 TL
83,93 TL
%23 indirim
Kazancınız
:
25,07 TL
Mıymıy Teyze -3 Bebek Bakıyor Hakkında Bilgiler
Türü: Hikayeler
Sayfa Sayısı: 32
ISBN: 9789755873732
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2023
satis-icon
Satış Rakamları 7 adet satılmıştır.
Aytül Akal
Aytül Akal
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Mıymıy Teyze -3 Bebek Bakıyor Kısa Özet

    Zıp zıp, boing boing,  mırr mırrr… Yeni bir telaş, yeni bir eğlence…

    “Kapıyı ellemeyiiin sakııın!!! Daha yeni sildiiim!!!”, “Çabuk çıkar üzerindeki kirli giysileri, yıkayayım…”, “Yerleri yeni silmiştim! Basıp kirlettin yine…” Mıymıy Teyze temizliğe aşırı düşkündür. Kapı açıldı ya, onun temizlik takıntısından kurtulamazsınız artık…

    Etrafındaki herkese kulp takmaktan, gördüğü her şeyde kusur aramaktan, çocukları azarlayıp kedileri kovalamaktan yorulmayan kahramanımız şimdi de komşunun bebeğine bakmak zorunda. Evet, yanlış duymadınız. BEBEK! Amanın, bu bebek niye ağlıyor! Karnı mı acıktı, yoksa uykusu mu geldi? Acaba dolaptaki zeytinyağlı dolma ya da kıymalı pırasa karnını doyurur mu dersiniz?

    Durun bir dakika: Bebekler sadece süt içmezler mi? Eyvah! Mıymıy Teyze sürekli ağlayıp duran bir bebekle nasıl başa çıkacağını bilmiyor! İyi ki bebeğin ablası Mine var da hemen imdadına yetişiyor…

    Edebiyatımızın çılgın, özgür, dinamik, hayalperest “Kitap Perisi” Aytül Akal ve sıcacık desenleriyle öykülere neşe katan illüstratör Zeynep Özatalay’dan kitaplarla ilk kez kucaklaşacak minik okurlar için harika bir resimli kitap dizisi: Mıymıy Teyze.

    Heey çocuklar! Hatta yetişkinler! Mıymıy Teyze, hayata hangi gözlerle baktığımızı hatırlatıp, mutluluğun ve güzelliklerin ipuçlarını bizlerle paylaşmak için sizleri bekliyor. Onunla tanışmaya ve arkadaş olmaya hazır mısınız?

  • 1. Hamur

Mıymıy Teyze -3 Bebek Bakıyor Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.