220,00 TL
171,60 TL
%22 indirim
Kazancınız
:
48,40 TL
Meyve Tadında Romanlar Hakkında Bilgiler
Türü: Araştıma ve İnceleme Kitapları
Sayfa Sayısı: 400
ISBN: 9786059790932
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 5 adet satılmıştır.
Fazlı Köksal
Fazlı Köksal
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Meyve Tadında Romanlar Kısa Özet

    Okumayan bir toplumuz. Evlerimizin çok azında kitaplık var. O az sayıdaki kitaplık da aynı renkte, hatta tek rengin aynı tonundan seçilmiş kitaplardan oluşuyor. Kitapları, yazarları, bizden olanlar/bizden olmayanlar diye ayırıyoruz. Bu da, zaten yeterli düzeyde olmayan kültürel birikimimizin yarısından haberdar olmamamıza, toplumsal kutuplaşmalara ve hatta düşmanlıklara zemin hazırlıyor.

    *Meyve Tadında Romanlar*da, farklı görüşteki yerli-yabancı 111 romancının 153 romanından alıntılar yapılarak, kitaplar hakkındaki eleştirilere yer verilerek, bu romanlar tanıtılmasına, kitaplıklarımızın farklı renklerle zenginleştirilmesine katkıda bulunulmak istenmiştir.

    *Meyve Tadında Romanlar*ın diğer roman incelemelerini konu alan diğer kitaplarından en önemli farklarından birisi de Türkiye dışındaki Türk Dünyasından 12 romancıya yer vermiş olmasıdır.

    Bu kitap, bir kişinin bile kütüphanesine farklı renkte bir kitap girmesini sağlayabilirse, bir kişiyi bile tanımadığı bir romancıyla tanıştırabilirse görevini yapmış olacaktır.

  • 2. Hamur

Meyve Tadında Romanlar Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.