275,00 TL
159,50 TL
%42 indirim
Kazancınız
:
115,50 TL
Merhamet Devrimi Hakkında Bilgiler
Türü: Psikoloji
Sayfa Sayısı: 520
ISBN: 9786258096385
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2022
satis-icon
Satış Rakamları 19 adet satılmıştır.
Alperen Manisalıgil
Alperen Manisalıgil
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Merhamet Devrimi Kısa Özet

    Sahih ve sahici olanı, sahte ve suni olanın yerine koyalım. Gelin önce kendi içlerimizde, sonra en yakın çevremizde bir merhamet devrimi yapalım. Kibre ve büyüklenmeye karşı tevazu, gürültücü egolara karşı sessiz egolar. Rekabete karşı işbirliği, bencilliğe karşı diğerkâmlık. Zulme karşı merhamet. Statükoya karşı devrim. Merhamet devrimi!”

    Merhamet Devrimi, dünyayı bulduklarından daha iyi bırakmak isteyen iki yazarın ortak kitabı. Farklı disiplinlerde fikir üreten yazarların ortak hareket noktası ise merhamet odaklı çalışmaları. Eserlerinde her daim “insan ilişkilerinde merhamet”i temel alan Kemal Sayar ile “mer­hametin işyerlerine ve iş hayatına uygulanması” üzerine akademik çalışmalar yapan Alperen Manisalıgil, zihinleri ve gönülleri açacak bilgileri, örnekleri, önerileri tüm boyutlarıyla bu kitapta bir araya getiriyor.

    İnsanın kendi yaşam kaynaklarını tahrip ederek çevresel ve politik felaketleri hızlan­dırdığı, iletişimin yerini “teknolojik ekranlara bakma”nın aldığı, anne babanın çocuğu, çocuğun anne babayı duy­madığı bir çağda merhamete çok ihtiyacımız var. İnsanlık, kendisini ve yaşadığı dünyayı iyice zora soktuğu bu gidişattan fikirlerinde ve fiillerinde yapacağı bir devrimle kurtulabilir:

    Merhamet devrimi!

  • 2. Hamur

Merhamet Devrimi Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.