Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

Merhamet Devrimi

Üretici Liste Fiyatı
395,00 TL
256,75 TL
%35 İndirim
Kazancınız
138,25TL
Parapuan: 257
Alışveriş listeme ekle

Tükendi

Gelince Haber Ver
Merhamet Devrimi
Türü : Psikoloji
Kapak : Ciltsiz
Sayfa Sayısı : 520
ISBN : 9786258096385
Basım Yılı : 2022
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Satış Rakamları:83 adet satılmıştır.

Sahih ve sahici olanı, sahte ve suni olanın yerine koyalım. Gelin önce kendi içlerimizde, sonra en yakın çevremizde bir merhamet devrimi yapalım. Kibre ve büyüklenmeye karşı tevazu, gürültücü egolara karşı sessiz egolar. Rekabete karşı işbirliği, bencilliğe karşı diğerkâmlık. Zulme karşı merhamet. Statükoya karşı devrim. Merhamet devrimi!”

Merhamet Devrimi, dünyayı bulduklarından daha iyi bırakmak isteyen iki yazarın ortak kitabı. Farklı disiplinlerde fikir üreten yazarların ortak hareket noktası ise merhamet odaklı çalışmaları. Eserlerinde her daim “insan ilişkilerinde merhamet”i temel alan Kemal Sayar ile “mer­hametin işyerlerine ve iş hayatına uygulanması” üzerine akademik çalışmalar yapan Alperen Manisalıgil, zihinleri ve gönülleri açacak bilgileri, örnekleri, önerileri tüm boyutlarıyla bu kitapta bir araya getiriyor.

İnsanın kendi yaşam kaynaklarını tahrip ederek çevresel ve politik felaketleri hızlan­dırdığı, iletişimin yerini “teknolojik ekranlara bakma”nın aldığı, anne babanın çocuğu, çocuğun anne babayı duy­madığı bir çağda merhamete çok ihtiyacımız var. İnsanlık, kendisini ve yaşadığı dünyayı iyice zora soktuğu bu gidişattan fikirlerinde ve fiillerinde yapacağı bir devrimle kurtulabilir:

Merhamet devrimi!

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.