Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

Londra’daki Kan İzleri 1944

Üretici Liste Fiyatı
185,00 TL
111,00 TL
%40 İndirim
Kazancınız
74,00TL
Parapuan: 111
Alışveriş listeme ekle

Tükendi

Gelince Haber Ver
Londra’daki Kan İzleri 1944
Türü : Polisiye Romanlar
Kapak : Ciltsiz
Sayfa Sayısı : 216
ISBN : 9786253688530
Basım Yılı : 2023
Kağıt Tipi : 2. Hamur
Satış Rakamları:6 adet satılmıştır.

Vedat Örfi Bengü (1900 - 1953) Türk film yönetmeni, oyuncu, yazar.
        Türk ve Mısır sinemasında şark melodram ekolünün kurucusu sayılır. Mısır`da, Fransa`da ve Türkiye`de filmler çekmiş, oyunculuk yapmış; tiyatro oyunları, senaryolar, popüler romanlar yazmış çok yönlü bir sanat adamıdır.
        Edebiyatla genç yaşta ilgilenmeye başlayan Vedat Örfi, çok sayıda roman, roman çevirisi, uyarlama ve telif polisiye yazdı. Romanlarında betimleme ve diyalog tekniklerine ağırlık vermesi, okurun, sahneleri gözünde canlandırmasını kolaylaştırdı. Roman kişilerinin iç dünyasını, duygu ve düşüncelerini yansıtmak için zaman zaman iç monolog tekniğine de başvurdu. Londra’da ki Kan İzleri isimli polisiye romanda bir cinayetin aydınlatılması sürecine heyecanlı bir şekilde şahit olacaksınız.
        “Bu Azrail… Bu iskelet yüzlü adam, yıllardan beri hükûmetin bunca teşkilâtının ele geçirmek istediği korkunç mahlûktu. Onu bulmak için neler yapılmamış, onu ele geçireceklere neler vaat olunmamıştı.”
        Dorlion Yayınları olarak 1944 yılında ki orijinal baskısını sadeleştirerek ve yeniden düzenleyerek hazırladığımız bu değerli çalışmayı yeni kuşak okurlarla buluşturmaktan mutluyuz

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.