230,00 TL
188,60 TL
%18 indirim
Kazancınız
:
41,40 TL
Leylan Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 300
ISBN: 9786052318478
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: Kuşe
Basım Tarihi 2024
satis-icon
Satış Rakamları 3688 adet satılmıştır.
Selahattin Demirtaş
Selahattin Demirtaş
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Leylan Kısa Özet

    *Bu hayatta her şeyiyle güvenebildiğiniz en az bir kişi olmalı. Yoksa kendinizi hep yalnız hissedersiniz. İnsanların çoğu yalnızdır o yüzden, yapayalnız. Yaşananlar kelepir bir hayatın ikinci el versiyonu gibidir. Yaptığınız hiçbir şey size ait değildir, benliğinize, özünüze. Hayatınız, tümüyle güvensiz bir ortamın mecburen size yaptırdıklarından ibarettir.

    *Saf çocukluk halinizden geriye yüzünüzde ‘memur gülüşü’, dudaklarınızda ‘gammaz öpüşü’ kalır. Öptüğünüz yer kirlenir, güldüğünüz zaman herkes incinir. Elinizde etrafı yeşil dantelli beyaz bir mendil de yoksa temizleyemezsiniz hiçbir yerinizi.

    *Ben Serap’ı böyle sevdim, en saf halimle, uzaktan.*

    Yaşadığımız bu nefes aldırmayan, *tuhaf* dönemin Diyarbakır’da başlayıp İstanbul’a, oradan Zürih’e uzanan ve Nusaybin’de sonlanan hikâyesi... Muktedirlerin kirli sırıtışlarına inat, hülyasının, serabının üzerine titreyen, acısını içinde koyultsa da yalan ve şiddet üzerine kurulu *zulüm makinesini* sabırla, mizahla, yoldaşça dayanışmayla, zekayla maskara eden insanlar: Kudret, Bedirhan, Sema, Mutlu, Zeliha ve sonrasında Celal. Hayatı *büyük insanlık*a zehretmeye yeminli o *makinenin* katı/soğuk gerçekliğine bir an olsun gevşemeyen bir varoluş mücadelesiyle, bilgece bir meydan okuyuşla göğüs geren karakterler…

  • Kuşe

Leylan Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.