50,00 TL
35,50 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
14,50 TL
Kutlama Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 112
ISBN: 9789752498860
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Ezgi Elibol Topçuoğlu
Ezgi Elibol Topçuoğlu
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Kutlama Kısa Özet

    Mersin’in cıvıl cıvıl sokaklarında koşuşturan, oyunlar oynayan çocuklardan biri olan Mert on yaşında neşeli bir çocuktur. Bu koşuşturmaya dahil olan başka misafirler de vardır. Korku dolu bir iç savaştan kaçıp gelen, canını zor kurtaran mülteciler ve onların da en az Mert kadar saf yürekli çocukları da bu sokakları doldurmaya başlamıştır. 

    Uzun zamandır bu şehrin kültürü ve gelenekleri ile doğup büyüyen ve bu şekilde yaşamış olan sakinler, şehre yabancı insanların gelmelerini yadırgamışlar ve içten içe huzursuz hissetmişlerdir.

    Bu şekilde huzursuzlukla başlayan gidişat kimsenin tahmin edemediği bir hale bürünerek herkesi şaşırtmaya başlamıştır. Küçük çocukların saf oyunları, büyüklerin dünyasının kötücül oyunlarına engel olmuş ve herkesi içine saran bir dostluk köprüsü oluşturmuştur. Bu sevginin gücü büyür ve tüm şehri kaplar. 

    Günümüzde hemen hemen dünyanın her köşesinde yaşanan bir dramı, Ezgi Elibol Topçuoğlu usta kalemi ile çocukların zevkle okuyacağı, eğleneceği ama aynı zamanda biraz da bu meseleler üzerine düşüneceği ve sorular soracağı bir forma sokuyor. Çocuklar için roman yazmak zordur. Bunu böyle çetrefilli bir mesele etrafında örmek daha da zordur. Yazarın ustalığı tam bu aşamada devreye girer ve bir kördüğüm gibi algılanan çıkmaz sokaklar, satırların arasında neşe içinde kaybolur. Bir solukta okunacak enfes bir çocuk romanına dönüşür. Kutlama, yazarın özenle kurduğu cümlelerle işte bu zoru başarıyor. Çok kısa bir sürede farklı dillere çevrilip, başka ülkelerdeki çocukların da okuyacağı ve büyük övgüler alacağından hiç şüphe duymadığımız Kutlama’yı bütün çocukların beğenisine sunuyoruz.

  • 2. Hamur

Kutlama Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.