44,00 TL
31,68 TL
%28 indirim
Kazancınız
:
12,32 TL
KUMBARA Hakkında Bilgiler
Türü: Türk Edebiyatı Romanları
Sayfa Sayısı: 368
ISBN: 9786054994847
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2014
satis-icon
Satış Rakamları 26 adet satılmıştır.
Eddi Anter
Eddi Anter
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • KUMBARA Kısa Özet

    Erkek için aşk yoksa, kadın kumbara demektir. 

    Ergenlikten erkekliğe geçen Aziz, tüm sırlarını kaydettiği günlüğün okunacağını bilse bu kadar açık ve dürüst olur muydu acaba?

    Zihinsel, cinsel ve ruhsal arayışa çıkan Aziz kimlerle karşılaşıp onlarla neleri paylaşacak? Genç erkeğin aklı tek bir yerdedir. Acaba bahsi geçen yer neresidir?

    "Ya bu kızları açmak ne kadar zor, ne diye erkekleri bu kadar zora sokarlar? Babaları onlara ne yap et erkekleri uğraştır, kolay gelen hiçbir şeyi takdir etmezler gibi vaazlar mı verirler acaba? Tüm kızlar kendi aralarında konuşup bu konuyla ilgili işbirliği mi yapar? Onlar da bizim gibi yanıp tutuşmaz mı? Tutuşur da neden ateşi söndürmemiz için bizi su serpmeye çağırmazlar?"

    Birbirimizden farklı hayatlar yaşadığımızı sanıyoruz. İşin aslı seneler geçtikçe, nereden geldiğimizi unutup yeni nesillerin yaptıklarına anlam veremiyoruz. Anlamamak işimize geliyor ondan... Aynı yerlerden geçtiğimizi hatırlamıyoruz.

    "Yaşam, tüm yellerin peşinde koşup onu yakalamaya çalışmak veya suyu kucaklamayı istemekle aynıymış. Bazen bulutların üstünde uçuyor olacaksın bazen de altında yağmura yakalanacaksın. Fakat bulutları yakalamaya asla çalışmamalısın."

    İlk defa bir erkeğin günlüğü ile tüm sırlar açığa çıkıyor. Bakalım Aziz`in hayat romanı içinde kendinize nasıl bir yer bulacaksınız?

  • 2. Hamur

KUMBARA Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.