100,00 TL
65,00 TL
%35 indirim
Kazancınız
:
35,00 TL
Küçük Prens Hakkında Bilgiler
Türü: Hikayeler
Sayfa Sayısı: 32
ISBN: 9786257782951
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2022
satis-icon
Satış Rakamları 54 adet satılmıştır.
Louise Greig
Louise Greig
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Küçük Prens Kısa Özet

    Redhouse Kidz tarafından yayımlanan Küçük Prens, Louise Greig’in şiirsel üslubu ve Sarah Massini’nin büyüleyici resimleriyle, benzersiz bir uyarlama. Dünyanın en çok okunan kitaplarından biri olan Küçük Prens’in bu kısa uyarlaması, küçük çocukların da kalbini çalacak.

    Uçağı bozulunca çölde gölgesiyle baş başa kalan bir pilot, sabah uyandığında olağanüstü bir çocukla karşılaşır. "Bana bir koyun çizer misin lütfen?" der küçük oğlan. Pilot kâğıt kalem çıkarır ve güzeller güzeli bir gül, bir tilki ve hayata dair pek çok sırrı içeren sihirli bir öykü başlar…

    Ödüllü şair yazar Louise Greig, Antoine de Saint-Exupéry`nin klasik romanının özünü koruyarak, Küçük Prens’in gülüyle ilişkisine odaklanıyor. Kendi gezegeninde güzel gülüne bakan Küçük Prens’in şaşırtıcı yeni gezegenlere ve sevginin doğasını keşfettiği Dünya’ya yaptığı ilginç ve harika yolculuk, hem öyküsü hem de resimleriyle yepyeni bir ifade buluyor. 

    Nesiller boyu okurların kalbini fetheden Küçük Prens’in kısa bir uyarlaması olan bu resimli kitap, daha küçük çocukların da edebiyatın temel eserlerinden biri sayılan bu klasiğe erişmesine olanak tanıyacak.

  • 1. Hamur

Küçük Prens Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.