330,00 TL
234,30 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
95,70 TL
Kleopatra Hakkında Bilgiler
Türü: Önemli Olaylar ve Biyografi ve Otobiyografi Kitapl
Sayfa Sayısı: 280
ISBN: 9789755537399
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2019
satis-icon
Satış Rakamları 18 adet satılmıştır.
Emil Ludwig
Emil Ludwig
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Kleopatra Kısa Özet

    Emil Ludwig kendine has tarzıyla Kleopatra’yı anlatıyor. Akdenizin efsanevi kraliçesinin yaşamı, tarih ve kurgunun keyifli birleşimiyle okuyucuyla buluşuyor.

    *Bu biyografinin yazdığım tu¨m diğer biyografilerden farkı, içinde alıntıya hiç yer vermemiş olmam… Elimizde Kleopatra’nın aşk mektupları, Sezar’ın veya Antonius’un kişisel evrakları gibi belgeler mevcut değil; elimizde yalnızca Antonius’un bir mektubundan gu¨nu¨mu¨ze ulaşmayı başarmış olan u¨ç cu¨mle var. Kendisinin sahip olduğu özellikler, saltanatının hemen sonrasında, yarım du¨zine kadar Antik Çağ yazarı tarafından ortaya canlı bir portre çıkaracak şekilde kaleme alınmış ve bunlar, bize ulaşmış. Ayrıca, bu portreyi doğrulayan en azından bir tane orijinal bu¨st hâlâ mevcut.

    Her ne kadar burada tarihi bir romanın sınırına gelinmiş olsa da bu sınır, kesinlikle hiçbir yönden aşılmamıştır. Gerçekte söylenmiş olan birkaç cu¨mle de kaynaklarım arasında bulunabilir.

    Umarım okuyucularım bu sunumumu, üzerinde son otuz yıldır çalıştığım insan kalbinin tarihçesine bir katkı olarak göreceklerdir.*

  • 2. Hamur

Kleopatra Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.