179,00 TL
110,98 TL
%38 indirim
Kazancınız
:
68,02 TL
Kısas Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 286
ISBN: 9786256933958
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
Basım Tarihi 2024
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Turgay Hekimoğlu
Turgay Hekimoğlu
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Kısas Kısa Özet

    Her kitabın bir hikâyesi vardır. Bu kitabın hikâyesi Yazar’ın Hamburg’ta başlayan serüveniyle doğuyor. Oradaki acı tatlı hatıralarını içten bir üslupla okurlarıyla paylaşan Turgay Hekimoğlu, bir yandan da dönemin toplumsal olaylarını sosyolojik ve siyasi bir bakış açısıyla ele alıyor. Aynı zamanda, Almanya’ya “misafir işçi” olarak giden Türklerin, ülkenin tüm güzelliklerinin yanında orada çektikleri sıkıntıları ve karşılaştıkları zorlukları okurlarına aktarıyor. Böylece Almanya’nın Türkler için bir yönüyle “acı vatan” olduğu mesajını veriyor.
    Kısas adını; ülkesinden uzakta, vatan millet sevgisini her daim yüreğinde canlı tutan bir grup Türk gencinin, Hamburg’ta Türklere ve farklı milletten insanlara yönelik ırkçılık faaliyetleri yürüten Nazi çetesine verdiği dersten alıyor. 
    Hekimoğlu, kişisel tecrübelerini okurlarına anlatmanın yanı sıra, geçmişin izlerini günümüze taşıyarak bir anlamda toplumun aynası oluyor. Kısas sizi, toplumsal dinamikler ve göçmenlik üzerine düşünmeye sevk edecek...

  • 1. Hamur

Kısas Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.