160,00 TL
113,60 TL
%29 indirim
Kazancınız
:
46,40 TL
Kader’in Peşinde Hakkında Bilgiler
Türü: Anı Mektup ve Günlük Kitapları
Sayfa Sayısı: 296
ISBN: 9786054708475
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2023
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Mehmet Murat Somer
Mehmet Murat Somer
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Kader’in Peşinde Kısa Özet

    "Efendim, İngiltere ve İrlanda`da yazarlığın şimdiki koşullarını biraz aydınlatan bu mektubu yayınlamanızı isteyebilir miyim?

    Altı yıl önce, Mr. Grand Richards, Londra`da yayıncı, benimle, benim yazdığım Dublinliler adlı öykü kitabını yayınlamak için sözleşme imzaladı. On ay kadar sonra bir öyküyü ve ötekilerden bazı çıkarmamı isteyen bir mektup yazdı. Söylediğine göre matbaacısı basmayı reddetmiş. Her ikisi öneriyi de reddettim ve benimle Mr. Grand Richards arasında üç aydan uzun süren yazışma başladı. Roma`da bulunduğumda, uluslar arası bir jüriye gittim. Vazgeçmemi öğütlediler. Reddettim ve elyazılarım bana geri gönderildi. Yayıncı, yerine getirmeyip yayını reddetti. Sözleşme bende kaldı."

    Yazdığı mektupta işte böyle söylüyor büyük yazar. "Ne yayıncılar varmış," demeyin, kim bilir biz de ne Joyce`ları reddediyoruz. Reddetmeye de devam edeceğiz sanırım. Şimdiden onlardan özür diliyoruz. Yapacak bir şey yok. Bu arada, Joyce`un karısına yazdığı akıl almaz mektuplara burada yer vermiyoruz, özel hayatına karışmıyoruz.

  • 2. Hamur

Kader’in Peşinde Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.