194,50 TL
130,32 TL
%33 indirim
Kazancınız
:
64,18 TL
Kayıp Anahtar Hakkında Bilgiler
Türü: Roman
Sayfa Sayısı: 200
ISBN: 9786256438040
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 2. Hamur
Basım Tarihi 2023
satis-icon
Satış Rakamları 1 adet satılmıştır.
Tuğrul Turaboğlu
Tuğrul Turaboğlu
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Kayıp Anahtar Kısa Özet

    Hareket dolu bir psikolojik gerilim romanı ile ince işlenmiş polisiye arasında bir konumda duran eserleriyle Tuğrul Turaboğlu, okuyucularına özgün bir deneyim sunuyor.

    Kaybolan bir anahtarın peşinde, sürükleyici bir polisiye romanı! Tuğrul Turaboğlu, Maraton kitabıyla yarattığı kendine özgü tempolu polisiye dünyasını, okuyucuya bu sefer derinlere inerek hissettiriyor; Kayıp Anahtar ile okuyucuya karakter analizlerine yoğunlaştığı psikolojik bir polisiye sunuyor.

    Cinayete kurban giden Esra ile açılan hikâye, artık Tufan’ın kaderi oluyor. Hastalıklı bir çabanın, türlü duygu yoğunluğuyla histerik bir merakın sonunda Tufan, bir grup arkadaşın üzerinde âdeta karabulut gibi dolaşmaya başlıyor.

    Hayal ile gerçekliğin yer değiştirdiği bu kitapta, bir grup arkadaşın ve ansızın aralarına giren yazar Tufan’ın iç içe geçen hayatlarına tanıklık edeceksiniz.

    Uykusunu bölen Esra’nın silüetinin ardından kendisini soluksuz bir serüvenin içerisinde bulacak olan Tufan, yazmak istediği cinayet romanına aradığı ilhama erişebilecek mi?

    Tufan, Esra, Saruhan, Pelin, Tolga ve Ziya’nın başrolde olduğu olaylar silsilesinde perdeyi aralayacak olan Dedektif Doğan, bize gerçekleri aktarabilecek mi?

    Fihrist damgası ile hak ettiği özeni göstererek yeniden okuyucularıyla buluşturduğumuz Turaboğlu’nun eserlerinin, edebiyatımızda gerekli ilgiyi göreceğini biliyor ve sizlere şimdiden iyi okumalar diliyoruz.

  • 2. Hamur

Kayıp Anahtar Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.