Gazi Kitabevi Kavram Teori ve Politikalar - 2017 Kurumlar Yazılı Sınavı ve Mülakatları

Gazi Kitabevi

Ömer Dönmez

325,00 TL
282,75 TL
%13 indirim
Kazancınız
:
42,25 TL
Gazi Kitabevi Kavram Teori ve Politikalar - 2017 Kurumlar Yazılı Sınavı ve Mülakatları Hakkında Bilgiler
Türü: Mülakat Kitapları
Sayfa Sayısı: 871
ISBN: 9786050305111
Kapak: Ciltsiz
Kağıt Tipi: 1. Hamur
satis-icon
Satış Rakamları 4 adet satılmıştır.
Ömer Dönmez
Ömer Dönmez
Daha fazla bilgi Yazar Profili
Kampanya
  • Ürün Özellikleri
  • Gazi Kitabevi Kavram Teori ve Politikalar - 2017 Kurumlar Yazılı Sınavı ve Mülakatları Kısa Özet

    Üniversite sonrası kariyer meslekleri sınavlarına hazırlık döneminde, çok zor geçecek bir süreçte başarı, ancak sabırlı bir çalışma ve belli bir birikim sonucunda ortaya çıkmaktadır.

    Meslek sınavlarında başarı için çok çalışmanın yanı sıra sınavlara hazırlanırken doğru kaynaklara çalışmak da son derece önemlidir. Piyasada benzer birçok kaynak olmasına rağmen ÖSYM’nin ve kurumların kendi yapmış oldukları sınavlarda doğru kaynak tercihinin önemi ön plâna çıkmaktadır. Bu bağlamda sınavlarda başarıların sağlanması için değişen soru sistemlerine karşı güncelliğini koruyan temel ders kitapları ile birlikte meslek sınavlarını destekleyici doğru kaynaklardan faydalanmak gerekmektedir. Sınavlara hazırlanan arkadaşlarımızın bu ihtiyaçlarına cevap bulabilmesi amacıyla hazırlamış olduğum "KAVRAM-TEORİ ve POLİTİKALAR* kitabımda değişen kanunlar çerçevesinde hukuksal düzenlemeler yapılmış, güncelliğini yitiren bilgiler çıkarılmış ve yeni kavramlar kitaba eklenmiştir.

    Hukuk, iktisat, işletme, maliye ve muhasebe ana bölümleri altında her alan kendi içerisinde değerlendirmeye alınarak gerekli görülen konular öz bir biçimde okuyucunun bilgisine sunulmuştur. Kitabın alfabetik bir dizinle verilmesi ise konulara ulaşma noktasında okuyucuya kolaylık sağlamak için düşünülmüştür.

     

  • 1. Hamur

Gazi Kitabevi Kavram Teori ve Politikalar - 2017 Kurumlar Yazılı Sınavı ve Mülakatları Hakkında Yorumlar

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.